PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

To juz dziewiaty sezon szkoda bo nie dlugo sie skoncza Przyjaciele na tvn7

ocenił(a) serial na 10
danelala

ja oglądam już wszystkie sezony z 4 raz :) na torrentach masz wszystkie sezony (24 GB)

hoso_tores

Ja oglądam tak już 9 lat na okrągło

hoso_tores

a mógłby ktoś podać na jakiej stronie z torrentami są te wszystkie odcinki?

ocenił(a) serial na 10
danelala

Ja od jakichs dwóch lat ogladam intensywnie again and again ;D <33
Narazie tylko online, bo niestety mój komputer nie ma az 24 GB wolnego miejsca xD

czikiii

Ja mam na 5 DVD, a każdy odcinek zajmuje 70 mb (.rmvb). Ja już 2.9 razy obejrzałem. Tyle, bo rok temu 10 sezonów nie zacząłem oglądać gdyż wrzesień przyszedł i nie chciałem się dodatkowo dołować :D Ja chyba do 3 sezonu mam lektora, a reszta z napisami z tym, że do 9 i 10 sezonu nie ma napisów ;/ Tak więc ściągnąłem te sezony z odsiebie, ale połowę 10 nie mam, bo usunęli ten portal, ale widzę, że są one online i może da radę jakoś chapnąć :) Polecam pobrać, bo chyba to nie jest piractwo, w końcu nagrane z TV. Kiedyś na pewno kupię całą kolekcję :D

JacQu

Który ostatnio leciał odcinek?

malunkaniowa

Ostatnio przemknal mi przed oczyma odc., kiedy Rachel i Phoebe byly w knajpie, Ross zaprosil na piwko Mike'a.
Odcinek 909 Rachel's Phone Number.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

TVN7 wyemitował ostatnio (tj w piątek) odcinek 9x10 - The One With Christmas In Tulsa

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

Ciekawe co wyemitują po Friends
I po jakim czasie powtórzą go ponownie

ocenił(a) serial na 10
2903

Po Przyjaciolach bedzie serial "Nowe przygody starej Christine". Niestety nie wiem czy tvn7 znow bedzie ten serial puszczac od poczatku czy tym razem dadza premierowe (oczywiscie dla tej stacji) odcinki bodajze 3 sezonu.

krzykoz

Ja czekam aż serial zakupi CC