Jutro w stacji TVN7 zostanie wyemitowany ostatni odcinek Friends'ów. Od poniedziałku w programie są jakieś "Siostrzyczki" ;(
Wiesz, wydaje mi się, że to ostatni odcinek przed wakacjami. W wakacje zawsze jest trochę mniejsza oglądalność i nie bardzo opłaca się emisja seriali. Mam nadzieję hehe, że we wrześniu ,,Przyjaciele" moi kochani powrócą. Akurat teraz kończy się 3 seria, więc wszystko na to wskazuje. Pozdrawiam!!!! ;-)
Też mam takie wrażenie, ale wszyscy mocno 3majmy kciuki, żeby po wakacjach wznowili emisje.
Buźki :*
co ty mi tu moowisz ja chce friend's nie ma bata ...
dc++ poojdzie w ruch:| mam to gdzies ja musze wiedziec:D
to jest jak nałóg a dodam ze nie pije alkoholu(wogoole) i nie pale:|
chyba wiem co czuje nalogowiec:|
placz placz placz
niestety wydaje mi ze to juz koniec przyjaciol w telewizji, bo tvn7 czesto daje po kilka odcinko (seri) ale nigdy do konca, ale nie ma to jak torrent i dc++ wiec wiem jak sie co konczy i nawet serial po czyli Joey tez calkiem fajny, wiec polecam.
Nie przesadzajmy!!:)
Na pewno po wakacjach wznowią naszych "Przyjaciół" i rozpoczną 4 serię-miejmy taką nadzieję. Faktycznie w wakacje jest mniejsza oglądalnośc, a ponadto chyba nie bez przyczyny zakończyli 3 serię(a nie urwali jej-jak to mogło się zdarzyć)....Najwyżej będziemy pikietować!!