PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

to samo bylo moze rok temu z ojcem chrzestnym byl w pierwszej trójce a poznie 50,70 ale jakos to naprawili,dla mnie przyjaciele to ścisła czolowka wśród seriali i to ze teraz jest poza 100 nic nie zmieni...ale za jakis czas moze sie okazac ze na podium bedzie jakas telenowela meksykanska bo ktos sobie zaklada multi konta i taką ma rozrywke zeby wywindowac jakies gowno,a naprawde dobre seriale spychac w dół więc za jakiś czas te rankingi nic nie beda znaczyc ...szkoda

marcusK

Dlaczego nic tego nie zmieni ? Skoro zajęto się tym samym w przypadku Ojca Chrzestnego i Avatara, to powinni też zająć się i w tym przypadku. Poza tym to nie dotyczy tylko Przyjaciół.

Demolka25

marcusK miał na myśli, że dla niego fakt, iż przyjaciele są poza setką nie zmieni jego nastawienia do serialu, który dla fanów z pewnością również stanowi czołówkę.

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

Ten fakt dotyczy też Gotowych na wszystko. W wakacje były w pierwszej 10, a teraz są jakoś 150

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

Ja śledzę jeszcze ilość głosów. W wakacje przyjaciele mieli jakoś 40 tys głosów. Pod koniec grudnia było ich niecałe 60 tys, a dziś dokładnie 64.195. Czyżby w 2 tygodnie zainteresowanie serialem aż tak wzrosło?

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

Mam jeszcze jedną, myślę, że w miarę pocieszającą wiadomość. Zajrzałem przed chwilą w ranking aktorów. Przy każdym była niebieska strzałka i wszystkim podniosła się średnia (przynajmniej ścisłej czołówce). Może już filmweb wziął się za fałszywe konta i miejmy nadzieję, że ranking seriali też spotka podobna reformacja.

patrykDJ2009

Miejmy nadzieję.

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

16.01- 64787 głosów
a przed wczoraj było 64195

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

17.01- 65086 głosów

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

18.01- 65276 głosów

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

20.01- 65.802 głosy

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

Z powyższych informacji wynika niepodważalny dowód na istnienie multikont. Mam nadzieję, że filmweb się za to weźmie, bo już najwyższa pora :]

patrykDJ2009

Samym pisaniem nic nie wskórasz, trzeba było robić screeny, ja robiłem do pewnego czasu.

marcusK

Jak już pisałem fani avatara rozpoczęli tą całą akcje z multikontami i potem poszło... W zeszłym roku to dopiero była masakra w rankingu top 100 filmów, potem to uregulowano ale poszczególne przypadki są dalej jak np Frends czy Lost albo American Beauty...

Lecho1523

Chyba na pewno to są multikonta, ale dlaczego obwiniacie fanów Avatara?

antoni_o

Chodzi mu o to, że oni to zapoczątkowali i potem się zaczęło i tak już zostało. Nie napisał że fani Avatara zaniżają ocenę Friendsów i innych seriali.

Demolka25

Przecież ten ranking nic nie znaczy nie ma o co się denerwować.
Pozdro dla fanów - nie przejmujcie się tym ;). Lepiej zamiast tracić czas włączcie sobie "Friendsów" i się odprężcie ze świetnym serialem :)

antoni_o

"Chyba na pewno" No nie żartuj, nie chyba tylko na 10000000000000000% multikonta.

Lecho1523

No na 100% to multikonta, tylko z przyzwyczajenia napisałem "chyba"