reszta nawet nie tak źle. Ja rozumiem że lata lecą, ale to szok :
http://film.onet.pl/zwiastuny/0,68026,4,1,322,fotonews.html
A Monica strzeliła sobie Botoks.
Na tych fotkach nie widać tak naprawde prawdziwego upływu czasu. Kto oglądał "17 again" z Chanlerem ten wie jak się postarzał. Myślę że porównywalnie do Joeya. Tak samo Ross. Widziałąm go w "Big nothing" ( a to film sprzed 4 lat!).
Tu nie chodzi o wygląd. Oni sa po prostu zmęczeni. Grają w inny sposób. Subtelniejszy (na myśl przychodzi mi Bill Murray, zaczynają się upodabniać do niego w temperamencie). Mam nadzieje że wszyscy zrozumieli moją myśl;)
w sumie "Joey":) ma 43 lata
"Monica" 46
"Rachel" i "chandler" 41
"Phoebe" 47 :O
"ross"46
to już są dojżali ludzie w średnim wieku
jednak tak bardzo się wbili w świadomość jako odtwórcy swoich ról że cięzko się pogodzić ze zmianą ich wyglądu
wg mnie najmniej postarzala sie aniston (ale to moze byc dlatego, ze jen caly czas gra i caly czas widzimy xd) i matthew. i joey wcale az tak zle teraz nie wyglada, tylko dali mu tu denne fotki dali. najbradziej sie chyba kudrow postarzala, ale ona chyba jedyna naturalnna. courteney to jest tak naciągnieta ze szok. lubie ja - jest fajna aktorka, ale prawda jest taka ze jest straasznie ponaciągana
nie chce mi się wierzyć, że Matt tak wygląda, może to jakaś charakteryzacja czy coś? przecież aż taki stary to on nie jest :)
tak samo David na tej aktualnej fotce "bez makijażu" porównywany jest do starego zdjęcia, które na pewno było poprawiane; wygląda raczej na przemęczonego
faktycznie Courteney mega przerobiona i ponaciagana;
co do Aniston - na pierwszy rzut oka niby bez wiekszych zmian, ale jak ją zobaczyłam na rozdaniu globów - jakąś tą twarz miała dziwną, coś lekko nie teges z mimiką, jakby też coś pokombinowała jak Courteney;
no ale wiadomo, że utkwili mi na dobre w pamięci tak, jak wyglądali w serialu :)