Jaką macie ulubioną parę Friendsową!! Piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Chyba Monica i Chandler bo są strasznie śmieszni :D ale Rachel i Ross często też mnie rozwalali :D
A Chandler i Janice?? To była polewka :D:D
Pozdro :*
Ja lubię oby dwie pary!! Nie potrafie wybrac pomiędzy Rossem i Rachel, a Chandlerem i Monicą ! :))))
zdecydowanie Chandler i Joey- oni sa sobie przeznaczeni. nie widzicie tego? :D
O tak Phoebe i Joey.... Ale kurczak i kaczka, tak jak Joey i Chandler, tez sa niezli... No i nie zapominajmy o Monice i Chandlerze.... A tak w zasadzie to Ross'a i Rachel tez lubie... ;)
A mnie rozczulił Joey jak się zakochał w Rachel. A potem ona w nim.Nic z tego nie wyszło niestety ale było by fajnie:)
Zdecydowanie Monica i Chandler, Ross mnie trochę drażni w parze z Rachel, ale Janice i tak była najlepsza przy Chandlerze :) :) :)
Kocham ich wszystkich :)
Njalepszy serial jaki oglądałam ...
Szkoda ,że już go nie ma ...
Ja nie lubię Mike'a. Taki pipkowaty jest. Najśmieszniejszą parą byli Chandler i Janice :) Ross i Rachel w ogóle do siebie nie pasują. Lubiłem Rossa z Moną.
Ross z Mona? fujjjjjjjjjjjjjj nienawidze tej fladry haha :) nie potrafi sie zachowac. mozemy o tym podyskutowac.
a najfajniejsza para to ja i moj maz hahahhahahahahha:D
para przyjaciół: zdecydowanie chandler i joey
kochająca się para: chandler i monica (fajnie sobie dogryzają)
Ross i Rachel - ten związek tak naprawdę rozwijał się przez cały serial ,ale fajną parą też była Monica i Chandler :)
moim zdaniem Monica i Chandler :)
natomiast Ross i Rachel byli zdecydowanie lepsi (tzn zabawniejsi) zanim zostali parą (np. Ross jak przedrzeźniał włocha) i już po rozstaniu, jak sobie wypominali różne rzeczy (np list, przy którym Ross zasnął) byli mistrzami w dogryzaniu sobie nawzajem :P
Monica i Chandler zdecydowanie są najlepszą parą tego serialu i nawet nie tylko tego, ale są jedną z najfajniejszych serialowych par w ogóle!:)