PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Ulubiony sezon??

ocenił(a) serial na 10

Jaki jest wasz ulubiony sezon?? Ja uwielbiam 5:
Jak Monica i Chandler ukrywali swój związek, Ross, który podupadł na zdrowiu po zakończeniu związki z Emily, Rachel dostaje prace u R. Laurena oraz końcówka sezonu w Vegas!! Love It!!

aneciulka

Zdecydowanie ten sam z podobnych powodów. Na drugim miejscu chyba czwarty.

ocenił(a) serial na 10
neo_angin

U mnie sezon czwarty tez jest na 2 miejscu :))

ocenił(a) serial na 10
aneciulka

U mnie również piąty jest na pierwszym miejscu ;)

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

Ubustwiam 7 szczegolnie odcinek ze swietami

ocenił(a) serial na 10
lukaszbukasz

a ja Kocham wszystkie sezony :D :D :D heh fakt że chyba 5 jest najlepszy, te ich ukrywanie się .....e rewalka :P

ocenił(a) serial na 10
Grisham2

zgadzam sie z wami mi chyba również najbardziej podoba sie 5 sezon wszystko w nim jest super, a zaraz za nim 4, zreszta wszystkie sa swietne uwielbiam ten serial i mam nadzieje ze nigdy mi sie nie znudzi.

ocenił(a) serial na 10
aneciulka

Wszystkie sezony są świetne, ale nie wyróżnię się wśród reszty i także stwierdzam, że 5 sezon jest najlepszy. Prawdopodobnie cały wątek ukrywania się Moniki i Chandlera sprawia, że seria ta jest najlepsza. Co nie zmienia faktu, że całość jest arcydziełem i jest to jeden z niewielu seriali, który trzyma tak wysoki poziom przez wszystkie 10 sezonów. Jest to także chyba jedyny serial, który mogę obejrzeć w całości i od razu zacząć oglądać od początku :)

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

Mnie na przykład zadziwia fakt, że mogę po dziesięć razy obejrzeć każdy odcinek i za każdym razem mieć ubaw po pachy... odcinek z lędźwiami Rachel :D przez ten odcinek na samo słowo lędźwie chce mi się śmiać ;)