...za bodajże 800 zł. Wydanie na 24 płytach DVD. Ktoś chętny na takie? :D
po prostu zastanawiam się czy istnieją aż tacy koneserzy, którzy są w stanie wydać pół wypłaty (jak nie całą) na film :D
ja mam wszystko na dvd, ale kupowałam co jakis czas nowy sezon. nie wszystko razem, to szaleństwo ;d
taaaak... było by pięknie :) choćby w 720p i w panoramie... jakość DVD na mojej plazmie, choć nic do zarzucenia, ale jakby nie ta epoka :)
Widziałem w sieci wersję 720p i oglądałem w ten sposób kilka odcinków. Bardzo przyjemnie :)
Łeee... Szkoda. To tak się nie bawię.
Sama sobie kupię. Kiedyś. Za 20 lat (ciekawe ile będę musiała odkładać miesięcznie, żeby uzbierać).
Szczerze :) zassałem z netu wszystkie odcinki :) i nie narzekam :) cały sezon wchodzi elegancko na jedną płytką DVD :) lub na blureja pięć sezonków (25GB) lub wszystkie (50GB) i jeszcze zostaje sporo miejsca na dodatki (oczywiście posiadam smażarkę blurej, chociaż na 2 terabajtowym dysku te 43 giga jak kropla w morzu) :) wszystko śmiga pięknie :) a dlaczego pytasz piraciłem? Kupiłem pierwszy sezon... i to jest na trzech płytach dwustronna każda... porażka, niewygodne na maksa,,,
Nie pytam dlaczego piraciłeś, skądże :D Fakt ujrzenia EK w sklepie zaintrygował mnie do napisania posta, to wszystko. Powiedz, kto nie piraci? Nawet Bill Gates ma pewnie XP przegranego na płytkę xD