Jak w temacie.
Dla mnie np. Chandler wyglądał najlepiej w początkowych sezonach
Joey im dalej tym lepiej, a Ross się w ogóle nie zmienił.
Jak dla mnie : Rachel w ostatnich sezonach 9-10
: Monica w środkowych sezonach 5-6
: Phoebe - nie wiem nigdy mi się nie podobała
u mnie tak jak u poprzednika ;) tyle ze phoebe podobala mi sie w ostatnich sezonach. ross nie podobal mi sie w 6 bo mial dziwnie duzo wlosow. "joey im dalej tym lepiej" ;) chandler najladniejszy byl w 10 sezonie ;)
Chandler - 4,5,10
Joey - wszystkie oprócz 1 ; )
Rachel - 6 , 9 ,10
Monica - 7 , 10
Phoebe - 5,9,10
Ross - w 9 najlepiej , no i 10 też ; )
Joey zawsze dobrze;)
Ross się nie zmienil, a Chandler poczatkowo okropnie, ale się poprawia;p A od 9 jak najbardziej ;)
Chandler - początkowe sezony (w ostatnich roztył się i miał taką nalaną twarz)
Rachel - 5-7
Monica - 7-9
Phoebe, Ross, Joey - nie widzę wielkich różnic.
Zależy co dla ciebie znaczy najlepiej. Dla mnie Monica najlepiej wyglądała w sezonach 1-2. Wyglądała oryginalnie i była wtedy moją ulubioną postacią. W nowszych sezonach wygląda zwyczajnie. Ładniej, ale zwyczajnie i "nie ma o czym mówić". Rachel najbardziej lubiłem w tej jej klasycznej fryzurze. W ostatnim odcinku wygląda fatalnie wg mnie, jak prosto z techno party. Jakieś kozaczki, fryzurka od fryzjerki Joli. Taki banał na resorach. Phoebe chyba wygląda cały czas tak samo. Chandler faktycznie ma przepitą i czerwoną twarz w późniejszych sezonach.
Rachel- 9 i 6 sezon
Ross- sie nie zmienil zabardzo
Chendler- do 8 serii
Pheobe - 9
Joey- ,im dalej tym lepiej,
monica- od 7 sezonu
Chandler najlepiej wygląda w tych odcinkach, gdzie ma krótkie włosy. Dłuższe zdecydowanie mu nie pasują, poza tym Matt Perry grubszy był w ciągu pewnego czasu i wyglądał niekorzystnie jako Chandler. A Joey w ostatnich sezonach wyglądał najgorzej. Też trochę nabrał tłuszczu :)
Chandler wyglądał dobrze jak był szczupły, czyli w początkowych seriach, nie podobał mi się jak przytył, miał dłuższe włosy i nosił okulary; czyli chyba 8,9 seria, nie jestem pewna; w 10 też spoko
Ross okropnie wyglądał z dłuższymi włosami, zaczesanymi pod górę w 3 albo 4 sezonie;
dziewczyny chyba zawsze dobrze :)
Jak dla mnie to Rachel w ostatnich sezonach 9-10 ;)
Phoebe - podobała mi się w końcowych czyli 9 i 10.
Monica w sezonach 5-6 i jeszcze 9-10
Chandler w początkowych choć i nawet w 10.
Joey im dalej tym lepiej xD
Ross chyba 6 sezon najlepiej ;)
Pobawię się w Rossa i wykopię starocia :).
Zarówno J. Aniston jak i C. Cox najlepiej wyglądały w pierwszych dwóch seriach. Ta druga była jakby żywcem wyjęta z planu
"Ace Ventura". Po zmianie fryzury już tak się nie wyróżniała.
Z kolei Aniston w seriach 1-2 miała taką dziewczęcą urodę, której potem już nie było widać, choć to też pewnie w dużej części kwestia uczesania. Jak tak porównać rysy twarzy z początków serialu to faktycznie widać podobieństwo do Ch. Applegate (ścisła czołówka gościnnych występów jeśli nie miejsce pierwsze).
Le Blanc i Perry wręcz odwrotnie, w pierwszej serii najmniej korzystnie. O ile Matt się właściwie nie zmieniał to Perry w każdej serii wygląda inaczej.
Kudrow i Schwimmer - trudno powiedzieć, najmniej zmian z całej szóstki, odnosi się to też do czasów obecnych :).