PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

z drugami itp. wie ktos w czasie kręcenia którego sezonu mial te klopoty i czy jakos odbily sie one w serialu?

ocenił(a) serial na 10
Marley

Nie wiem dokładnie ale wydaje mi się że mogło to już trwać w 7 sezonie. Tylko spójrzcie na niego: jest jakiś taki opuchnięty i w ogóle:| a na serialu odbiło sie to tak, że ponoć często nie przychodził na plan, spóźniał się, a jak już dotarł to był kompletnie zalany i nie można było z nim pracować...:/ To przykre co narkotyki i alkohol potrafi zrobić z człowieka. No i oczywiście ta wielka popularność..heh :/:/

pozdro!

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

w 7? ja zauważyłam że w 7 w porównaniu do choćby 6 bardzo schudł!

ocenił(a) serial na 10
moonlady

No a jak jak wygląda człowiek niszczony przez używki ?? M.in. chudnie ;)

ocenił(a) serial na 10
moonlady

No a jak wygląda człowiek niszczony przez nałogi ?? M.in. chudnie ;)

ocenił(a) serial na 10
ewelka_87

Nie znacie się, ja czytałam o nim gdzieś i oglądałam jego biografie.

Perry miał problemy w TRZECIM sezonie, kiedy to tak drastycznie schudł (widać to szczególnie w odcinku z amerykańskiem footbalem i wyjazdem do domku letniskowego z Rachel.)
NIGDY nie przyszedł do pracy zalany i nigdy nie pił na planie...

eh.

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

co do picia na planie i spoźnien nic nie wiem więc się nie wypowiadam ale zauważycie że Mathew chudł i tył przez wszystkie serie. w serii siódmej jest bardzo chudy w serii ósmej z kolei jest tak gruby ze zaczyna mieć "drugą brodę" :) pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

Hej, jak właściwie nazywa się ta biografia? gdzie ją dostać?

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

opuchnięty jest bo go Monika usidliła ;)

widzieliście w jednym z odcinków jak skończyłby Joey gdyby to on związał się z Mon :P

ocenił(a) serial na 10
Marley

Perry miał największe problemy z tym na przełomie 2 i 3 sezonu, później to już były huśtawki, raz lepiej, raz gorzej, ale jego tycie było powodowane głównie rzucaniem palenia

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

ja oglądałam nie raz jego biografie i ogladałam wywiady z jego wypowiedziami(i wypwoiedziami ludzi z planu.)
okres kiedy Perry schudł (czyli 2-3 seria) to był okres kiedy mieszał alkohol z lekami.
Nigdy nie przyszedł pijany na plan, co potwierdzają scenarzyści i ludzie z planu.

Mat jednak sam się wyciągnął z dołku i już od 4 serii był "czysty".

najgorzej wyglądał w odcinku kiedy Ross i Rachel się rozstali i Rach zaprosiła wszystkich do domku w górach (wszyscy jechali samochodem, który sie rozwalił po drodze)... wtedy i wygladał i zachowywał się najgorzej ze wszystkich serii...

później było już lepiej.

ocenił(a) serial na 9
dziabonczek

ja bym powiedziała ze najgorzej wyglądał pod koniec 6 sezonu i czasami w 8, kiedy tak bardzo przytył i w ogóle nie pasowało mi to do Chandlera, bo Chandler to zawsze był taki szczupły chłopaczek. Pierwszy odcinek 7 sezonu, kiedy Chandler ma te same ciuchy, co w ostatnim odcinku 6 sezonu najlepiej pokazuje jak bardzo schudł pomiędzy kręceniem kolejnych serii. Wiem, że może to niedobrze dla Matthew, ale wg mnie Chandler w 3 serii był słodki i wyglądał świetnie świetnie.

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

słodki? wyglądał świetnie?? nie było mu daleko do wyglądu anorektyka... rzeczywiście wyglądał super :/ nie mogłam patrzeć na niego...tak mnie jego wygląd zasmucał :(

ocenił(a) serial na 10
solcathrin

a dlaczego Matt LeBlanc po serialu Joey przestał grać to ktoś może zna odpowiedź?

ocenił(a) serial na 10
ScaRLeTT234

a wiadomo w ogóle dlaczego Matt zaczął mieć problemy z narkotykami i alkoholem? ja coś słyszałam o jakimś wypadku, po którym musiał brać leki przeciwbólowe i tak to się zaczęło. Prawda to? ;)

użytkownik usunięty
vrutka

slyszalam ze mial wypadek na skuterze wodnym i cos sobie uszkodzil i przez dluzszy czas bral vicodin i uzaleznil sie od niego. a pozniej doszly inne leki i narkotyki :)

ScaRLeTT234

Matt le Blanc po zakonczeniu serialu Joey dalej przeciez gral..miedzy innymi teraz w serialu Episodes ktory nawet nagrode Emmy chyba dostal z tego co czytalam..

ocenił(a) serial na 10
friends88

oj ale kiedy ja to napisałam, 27 stycznia 2010 :)

ScaRLeTT234

haha :) niezauwazylam :)

Marley

Całkowicie się zgadzam. Od któregoś sezonu da się zauważyć że jest blady i nie swój.