Wybiło 1000 odpowiedzi, dlatego czas na kolejną odsłonę naszego wątku :)
Załóżmy, że fotel Chandlera to Rozkładaniec i już :)
Kto planował zjeść w Święto Dziękczynienia nie indyka, a sushi?
Dobrze :)
Jak nazywała się sąsiadka mieszkająca pod mieszkaniem Chandlera i Joyego?
poprawka - to była p. Katrokis (ewentualnie Catrokis) :)
pytanie oddaje basi ;)
o teraz zauważyłam, że pytanie oddajesz mnie :) heheh
w takim razie prosze wymienić żarty jakie Ross i Rachel robili sobie w trakcie lotu do Las Vegas :D
Ross krzyczy że nie będzie się z nią bzykał w toalecie, Rachel i jej dziecko z uczniem, zalane spodnie Rossa, Rachel całuje gościa w czaszkę, no i oczywiście wąsy dorysowane Rachel.
wymień przynajmniej dwie rzeczy które Joey miał wpisane w CV a które były kłamstwem :)
Ross
- wykrzyczal ze nie chce miec teraz w samolocie seksu z Rachel
- powiedzial ze to Rachel jest ta nauczycielka ktora sypiala z uczniem
- namalowal jej kocie wasy na twarzy
Rachel
- pocalowa w tyl glowy faceta ktory siedzial przed Rossem i powiedziala ze to Ross go pocalowal
- wylala Rossowi na spodnie wode i powiedziala ze " kolega mial maly problem" :P
wiecej nie pamietam! kto pomoze ?!
byłem pierwszy więc ponawiam:
wymień przynajmniej dwie rzeczy które Joey miał wpisane w CV a które były kłamstwem :)
Ojej a ja caly czas myślałam, że jesteś dziewczyną :D "bellą " heh
a więc tak :
Twierdził, że mówi płynnie po francusku, oraz, że potrafi grać na gitarze.
co to znaczy "Whooopa" i kto to wypowiedział :D
jestem tylko przez jedno "L" ;)
jest to odgłos bata wydawany przez Chandlera
oddaję pytanie :)
To jak jesteśmy w temacie wesel, to może wymieńcie wszystkie wesela na których ktoś z przyjaciół był.
to ja spróbuję ;
- wesele Barrego i Mindy,
- wesele Carol i Susan,
-wesele Rossa i Emily,
-wesele Moniki i Chandlera
- wesele kuzynki Moniki i Rossa
- wesele na którym Pheobe była druhną ( nie było pokazane lecz wspomniane)
- wesele Pheobe i Mike'a
- byl tez oczywiscie slub Rachel i Rossa, ale nie wiem czy to się liczy
chyba wszystko?
co ukradł chłopak Rachel Monice?
-Barry i Rachel
-Carol i Susan
-Barry i Mindy
-Ross i Emily
-kuzyn Monici i Rossa
-Chandler i Monica
-Phoebe i Mike
to teraz wymieńcie wszystkie rozwody, nie tylko te z udziałem 6 przyjaciół
basia była pierwsza więc odpowiem na jej pytanie: kilka dolarów, nie pamiętam dokładnie ile :)
oddaję pytanie :)
Nie :) pieniądze ukrałd Rachel, a Monice co innego, co z resztą potem dał Rachel jako prezent :D
dzięki, jeśli pytanie o rozwody jest aktualne to:
- rodzice Chandlera
- rodzice Rachel
- Barry i Mindy
- Pheobe i tancerz-gej
- Ross: Carol, Emily, Rachel
- Janice z mężem (nie pamiętam imienia, pamiętam że coś wspominała że korzysta z alimmentów)
chyba nic nie pominąłem, a pytanie oddaję ;)
co się stało z jednym z trzech zdjęć Joeya (chodzi o zdjęcia które zanosił na castingi)
chodzi o to, że zostało wywieszone na ścianie w pralni z jakimś obelżywym podpisem? (Za sex z żoną właściciela pralni)
green22 - zła odpowiedź :)
jeszcze raz - co się stało z jednym z trzech zdjęć Joeya (chodzi o zdjęcia które zanosił na castingi)
To było ciekawe pytanie:
"o to moje pytanie o wszystkie rozwody w przeciągu 10 sezonów"
edit: @green22 zadał pytanie, nie zauważyłem.
Monika, Mike i pod koniec Chandler zastąpił Mon. Wynik to 41-41 i potem był złoty punkt("nagła śmierć"), dla Mon i Chandlera.
odpowiadałem na to pytanie parę postów wyżej...
- rodzice Chandlera
- rodzice Rachel
- Barry i Mindy
- Pheobe i tancerz-gej
- Ross: Carol, Emily, Rachel
- Janice z mężem (nie pamiętam imienia, pamiętam że coś wspominała że korzysta z alimmentów)
oddaję...
Od ojca w ramach rekompensaty za zalane rzeczy z jej dzieciństwa.
Jak nazywał się fotel Joey?
Fotel nazywał się "Rosita"
Wymień przynajmniej 6 zajęć Pheobe ( w sensie zawodowym) .
- masażystka
- kelnerka u Moniki
- pracowała w callcenter
- dokonywała napadów
- statysta na planie DNŻ
- piosenkarka
Chandler jest pół...
Tak, rękawicy. Chociaż tak naprawdę przeraził ją kot wywinięty na drugą stronę ;)
Kiedy w serialu pojawił się wizerunek Mony Lisy?
yyy ja odpowiedziałem dobrze, więc moja kolej na pytanie. -,- Niech padnie odpowiedz na twoje pytanie, bez sensu robić zamieszanie.
Poza tym co oznacza "tak naprawdę"? Pamiętam ten odcinek i gdy wszyscy krzyczeli na widok kota. Phoebe gdy go zobaczyła krzyknęła, a potem powiedziała coś w stylu "przerażają mnie rękawice kuchenne", którą Rachel miała na ręce. Pheebs jest dziwną postacią i można śmiało powiedzieć, że mogła się "bać" rękawic.
jedyne co przychodzi mi do głowy, to moment kiedy Ross poznał Monę i powiedział jej, że ma śliczne imię, jak Mona Lisa czy Mona "Klekloken", znana biolożka :D
Miałam na myśl akurat poduszkę w mieszkaniu Moniki, na której to poduszce był wizerunek Mony Lisy :) Ale oczywiście zaliczam odpowiedź!
Prosimy o pytanie :)
wymień osoby, które paliły papierosy (w sensie, że było widać w serialu, że palą) :P
Gunter, Chandler, Rachel, Estelle, sąsiadka-palaczka, pracownicy z biura w Tulsie, Phoebe w odcinkach "Could have been", ojciec Moniki i Rossa