ponieważ zaszła pomyłka w momencie transportu/dostarczenia do mieszkania.
Moniki wtedy nie byto tylko Phoebe i Joey byli w mieszkaniu i nie pamiętam czym byli w tym
momencie zajęci ale nie zauważyli jakie wnoszą do mieszkania.
jak miał na imię chłopak którego Rachel i Monika wzięły za yeti?
Chyba spadła z konia i wleciał w druty pod napięciem, czy coś w tym stylu. Jak się mylę, to proszę o poprawienie mnie.
Kto skłonił Bonnie, by się znowu ogolić na łyso?
Długo się nad tym zastanawiałam. Chodziło o to ,że kiedy Monika nacisnęła swój sztuczny biust powiedziała honk honk by uświadomić Joeyowi ,że jest nieprawdziwy.
Jak nazywała się dziewczyna, która ukradła Chandlerowi ubranie?
,,Pobił byś go?,,
według Joeya ,Ralph Lauren robi koszmarną bieliznę, dlaczego?
Bo kupił rozmiar slipek "XS" i myślał że to chodzi o ekscesy seksualne, a żadne takie w tej bieliźnie nie wchodziły w grę :-)
Jak miała na imię mama Rachel ?
Sandra
Na pytanie Ross'a:"Nie czytałeś w liceum Władcy Pierścieni?' Joey odpowiedział...
I have sex in High school ...
Jak nazywał się zielarz który usunął znamię Rossa ?
Rachel - "Małe kobietki"
Joe - "Lśnienie"
Jakie kwiaty w wiązance miała Monica na ślubie ?
Muriel - nie powiem już który raz o to pytacie... Chandler jest naprawdę biedny... ;P
Dla odmiany niech po raz drugi padnie pytanie o drugie imiona pozostałych bohaterów... ; )
Proszę je podać ; )
Muriel i Wykiszkowanie / Bamboozle - najczęstsze pytania, które padały więcej niż trzy a może i cztery razy ; )
Monica Elizabeth Geller, Rachel Karen Green, Joey Francis Tribbiani tyle wiem
Jak miała na imię kuzynka Rossa i Moniki?
Phoebe wywróżyła Monice, że albo awansuje albo umrze.
Agentka Joeya nazywała się Estelle, ale nie mogę sobie przypomnieć o jaką rolę chodziło.. Mógłby ktoś pomóc ?
Za kogo się przebrał Ross na imprezie z okazji Halloween ?
za kosmiczną kupę, za ziemniaka z antenkami, nie żartuje, za sputnika -sztuczna satelita.
Napoje w puszce. :D
Za co był przebrany nowy chłopak (nie pamiętam imienia :P) Ursuli, który spodobał się Pheobe w Halloween u Bingów?
Nie miałam na myśli mieszkania Joey'a i Chandlera tylko mieszkanie Joey'a gdy mieszkał sam
Przetarte ramiączko.
Co gruba Monica, przygotowała Chandlerowi na święta (w czasach szkolnych)?
IIIIII jeszcze poród Carol!! Przecież jak rossowi urodził się syn też wszyscy byli
Bałagan... Ludzie odpisują , a nie czytają poprzednich postów ...
Ja powtórzę pytanie bo nie padła na nie prawidłowa odpowiedź:
Numer mieszkania Joeya jak mieszkał sam ?
joey mieszkał pod 22G
w jaki sposób ross przekonywał monę, że jej imię jest ładne?
offtop - nieporozumienie w kwestii pocałunków. dziewczyny w ramach rekompensaty za mieszkanie całowały się ze sobą a nie z chłopakami, chociaż w wersji z lektorem było powiedziane inaczej. nie wiem dlaczego, błąd tłumacza wykluczam.
tak gwoli wyjaśnienia.
Jej, nie miałam pojęcia! Dzięki, myślałam ,że całowały się z nimi, kurde muszę obejrzeć bez lektora. :)
Ross mówił o znanych kobietach z tym imieniem, jak Monalisa, i jeszcze jakaś Mona chyba sławna biolożka.