uwielbiam ten serial i wszystkich bohaterów, jest to najlepszy serial na świecie z wielu powodów ale moim zdaniem głównie dlatego że przez tyle lat wszyscy główni aktorzy sa ci sami i to jest najlepsze, podoba mi sie że jest głupawy joey i zwariowana ale zabawna Phoebe, albo Rachel która jest marką tego serialu. 3 pierwsze serie sa znacznie gorsze i mniej smieszne od pozostałych ale i tak sa swietne ale wkuza mnie to ze wszystko jest tam o Rosse i jego miłości do Rachel sądze że za długo był ciągnięty ten wątek a postać Rossa jest najgorsza w całym serialu bo juz nie moge patrzeć na tego zarozumiałego doktorka mondrale który nimy wszystko wie i jest przystojny, ciekawe w którym miejscu, jego postac jest strasznie denerwujaca ale mimo wszystko za kazdym razem jak robi z siebie kretyna to mam nadzieje ze wyjdzie z tej sytuacji i mu kibicuje.
Tez jestem fanem "Przyjaciół", serial zarabiasty i nie nudzi sie. Mam pytanie ktoś zna może ten wolny kawałek przy, którym w ostatnim odcinku 6 serii Monica z Chandlerem tańcza w trakcie napisów końcowych, chodzi o jego tytuł i wykonawcę? Z góry dzieki za ewentualna pomoc.:)
heh, ross i w ogole reszta kolesi jest najlepsza. nieznosze rachel, phoebe jest dziwna i jakby gra drugo planowa role, a monica wraz z jej dziwnymi zwyczajami jest w miare spoko, o ile nie przesadza z solidarnoscia z rachel, ktora jest falszywa i zawsze wszsytko psuje! mega egoistka :)
pozdr