PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

najseksowniejsza w "przyjaciołach" była Courteney a nie Jenifer , szczególnie w ostatnich sezonach? tym bardziej ze teraz ma prawie 50 lat a wyglada jak sex-bomba

ocenił(a) serial na 10
maciekb80

Jak dla mnie żadna z nich nie miała tyle wdzięku i uroku co Lisa- Phoebe :) Ona jest najlepsza i najładniejsza. W niektórych odcinkach wygląda po prostu powalająco!

ocenił(a) serial na 10
AyatiSajani

zgadzam sie! w niektorych odcinkach bije na glowe cala reszte! w szczegolnosci zapamietalam jej sukienke - czarna, dluga ktora miala zalozona na randke z Davidem :) wlasciwie to miala isc na urodziny siostry Mike ale spotkala Davida i poszla z nim :) bosko! a i jeszcze jeden - jak spotkala sie z mezem gejem po rewii na lodzie - tez bosko wygladala :))

ocenił(a) serial na 10
rachel20

O tak, jak dla mnie Lisa jest przeurocza. Uwielbiałam jej włosy (najlepiej według mnie było jej w lokach). Fajnie też wyglądała w tym odcinku, jak obcinała włosy Monice. ;)

ocenił(a) serial na 9
asasella

Dla mnie świetnie wyglądała w odcinku, w którym opiekowała się małymi szczurami. Miała wtedy takie bardzo jasne włosy i wyglądała naprawdę pięknie. Cort wygląda ślicznie momentami, w zależności od fryzury przeważnie. Najlepiej jej było w prostych długich włosach a Jen miała niepowtarzalny urok dziewczyny z sąsiedztwa, ale w serialu zdecydowanie wyglądała najsłabiej wg mnie:)

ocenił(a) serial na 10
LeiaSkywalker

Lisa jest zdecydowanie najładniejsza z całej trójki, chociaż Jennifer lubię najbardziej. Co do Courtney też jest piękna,niestety, często bywała tak wychudzona, że wyglądało to przerażająco.

ocenił(a) serial na 9
zuzia_s

Z tego wynika, że Lisie najlepiej posłużyły operacje plastyczne:)

ocenił(a) serial na 10
LeiaSkywalker

a raczej nie posłużyły bo ich po prostu nie drobiła w tym sęk Jenifer też jeszcze 10 lat i będzie wyglądała jak plastik

ocenił(a) serial na 9
maciekb80

Robiła, robiła. Przyznała się do nosa w wywiadzie, ale te fajne chomicze policzki też przy okazji miała podciągnięte chyba. Drobne korekty, ale wygląda po nich bardzo ładnie.

ocenił(a) serial na 10
LeiaSkywalker

nos to pół biedy go nie naciągasz tylko korygujesz i za tego typu operacja mi jestem za natomiast naciaganie poprawia co prawda urode ale do czasu po latach efekt zaczyna byc odwrotny do zamierzonego co widać choćby po Joan Collins

ocenił(a) serial na 9
maciekb80

E nie, starzeje się chyba w miarę naturalnie. Fatalnie od lat wygląda Cox no, ale sama jest sobie winna. A co do Aniston, to myślę, że wygląda fajnie na swój wiek, ale od Lisy jest młodsza aż 6 lat, więc nie wiadomo jak będzie wyglądać w jej wieku.

ocenił(a) serial na 10
LeiaSkywalker

cox jest strasza od jenifer o 5 lat jeszcze w Krzyku 4 wygladała nieźle no a w przyjaciołach to dla mnie była najseksowniejsza a już w ostatnich odcinkach t w ogóle.

maciekb80

Cox pięknie wyglądała w pierwszych sezonach, od 6 zaczęła się zmieniać i było coraz gorzej.
A dzisiaj? "Miasto kocic" wyłączyłam po 5 minutach, bo nie dało się na nią patrzeć. Jest kolejnym przykładem na to, jak się kończy uzależnienie od chirurga plastycznego.
Sex bomba? Chyba botox bomba ;P

Z Lisą było wręcz przeciwnie. Z każdym kolejnym sezonem wyglądała coraz lepiej. Do tego te jej długie włosy. Proste, falowane, czy z grzywką - piękne ; )

Zaś Jennifer przez wszystkie sezony wyglądała po prostu świetnie. Cox miała z początku naturalnie śliczną twarz, zaś u Jennifer bardzo ważna była fryzura, złe ścięcie czy uczesanie i od razu jej twarz się zmieniała i traciła na urodzie.

A co do postaci (nie aktorek!), która była bardziej seksowna, to nic dziwnego, że widzowie wybierają tylko pomiędzy Monicą a Rachel. A dlaczego? Przez stroje.

Przez wszystkie sezony Monica i Rachel nosiły idealnie dopasowane, seksowne stroje. Sukienki, buty... nawet przebranie na Halloween !!!
Pamiętacie Monice jako Catwoman, a Phoebe jako Superwoman? Różnica była ogromna. Dla zabawy można spróbować sobie zamienić obie strojem i makijażem... Która będzie seksowniejsza?
Phoebe w obcisłym, czarnym stroju ze smoky eyes czy Monica w czerwonej pelerynce i aseksulanej czerwonej spódniczce ??? ;P

Phoebe ze względu na swój charakter nosiła dziwne spodnie, szerokie długie spódnice, szerokie sukienki, szerokie buty na koturnach, jakieś kamizelki... o.o Nawet uczesania miała śmieszne ;P Do tego figura aktorki, Lisa jest szersza w ramionach i w żebrach (Courtney z Jennifer są wąskie) co jeszcze bardziej poszerzało Phoebe...
A seksownie wyglądała tylko wtedy kiedy były jakieś specjalne okazje, takie jak np. randki z jej ukochanymi (niektóre opisały dziewczyny wyżej).
Dopiero w ostatnich sezonach zaczęli ją lepiej ubierać i ładniej czesać.

Na Comedy Central leci teraz 4 sezon, gdzie Lisa jest w ciąży i to z wielkim brzuchem . Jak dla mnie wyglądała wtedy przepięknie, po prostu promieniała. : ) Wyglądała lepiej od Courtney z 10 sezonu.
(Ale tutaj porównanie nie do końca jest na miejscu, bo z tego co czytałam Courtney raz, że miała problemy z zajściem w ciąże, a dwa, źle ją znosiła, przez co wyglądała niekorzystnie. Widziałam z nią wywiad, kiedy miała już dość pokaźny brzuszek i wtedy wyglądała o wiele lepiej niż kiedy kończyli kręcić Przyjaciół.)

ocenił(a) serial na 10
agrest001

Super recenzja musze przyznac jednak gdy Cox ogląda się w "Krzyku" czy tez w "wykiwac klawisza" że o "3000 mil do graceland" nie wspomnę to wygląda wręcz jak sexbomba.W "Przyjaciołach" najbardziej szpeciła ja fryzura taka źle ścięta byle jak uczesana acha w "Coconie" jest twarz to reklama świerzości jak i w "Posłańcu"