najseksowniejsza w "przyjaciołach" była Courteney a nie Jenifer , szczególnie w ostatnich sezonach? tym bardziej ze teraz ma prawie 50 lat a wyglada jak sex-bomba
Jak dla mnie żadna z nich nie miała tyle wdzięku i uroku co Lisa- Phoebe :) Ona jest najlepsza i najładniejsza. W niektórych odcinkach wygląda po prostu powalająco!
zgadzam sie! w niektorych odcinkach bije na glowe cala reszte! w szczegolnosci zapamietalam jej sukienke - czarna, dluga ktora miala zalozona na randke z Davidem :) wlasciwie to miala isc na urodziny siostry Mike ale spotkala Davida i poszla z nim :) bosko! a i jeszcze jeden - jak spotkala sie z mezem gejem po rewii na lodzie - tez bosko wygladala :))
O tak, jak dla mnie Lisa jest przeurocza. Uwielbiałam jej włosy (najlepiej według mnie było jej w lokach). Fajnie też wyglądała w tym odcinku, jak obcinała włosy Monice. ;)
Dla mnie świetnie wyglądała w odcinku, w którym opiekowała się małymi szczurami. Miała wtedy takie bardzo jasne włosy i wyglądała naprawdę pięknie. Cort wygląda ślicznie momentami, w zależności od fryzury przeważnie. Najlepiej jej było w prostych długich włosach a Jen miała niepowtarzalny urok dziewczyny z sąsiedztwa, ale w serialu zdecydowanie wyglądała najsłabiej wg mnie:)
Lisa jest zdecydowanie najładniejsza z całej trójki, chociaż Jennifer lubię najbardziej. Co do Courtney też jest piękna,niestety, często bywała tak wychudzona, że wyglądało to przerażająco.
a raczej nie posłużyły bo ich po prostu nie drobiła w tym sęk Jenifer też jeszcze 10 lat i będzie wyglądała jak plastik
Robiła, robiła. Przyznała się do nosa w wywiadzie, ale te fajne chomicze policzki też przy okazji miała podciągnięte chyba. Drobne korekty, ale wygląda po nich bardzo ładnie.
nos to pół biedy go nie naciągasz tylko korygujesz i za tego typu operacja mi jestem za natomiast naciaganie poprawia co prawda urode ale do czasu po latach efekt zaczyna byc odwrotny do zamierzonego co widać choćby po Joan Collins
E nie, starzeje się chyba w miarę naturalnie. Fatalnie od lat wygląda Cox no, ale sama jest sobie winna. A co do Aniston, to myślę, że wygląda fajnie na swój wiek, ale od Lisy jest młodsza aż 6 lat, więc nie wiadomo jak będzie wyglądać w jej wieku.
cox jest strasza od jenifer o 5 lat jeszcze w Krzyku 4 wygladała nieźle no a w przyjaciołach to dla mnie była najseksowniejsza a już w ostatnich odcinkach t w ogóle.
Cox pięknie wyglądała w pierwszych sezonach, od 6 zaczęła się zmieniać i było coraz gorzej.
A dzisiaj? "Miasto kocic" wyłączyłam po 5 minutach, bo nie dało się na nią patrzeć. Jest kolejnym przykładem na to, jak się kończy uzależnienie od chirurga plastycznego.
Sex bomba? Chyba botox bomba ;P
Z Lisą było wręcz przeciwnie. Z każdym kolejnym sezonem wyglądała coraz lepiej. Do tego te jej długie włosy. Proste, falowane, czy z grzywką - piękne ; )
Zaś Jennifer przez wszystkie sezony wyglądała po prostu świetnie. Cox miała z początku naturalnie śliczną twarz, zaś u Jennifer bardzo ważna była fryzura, złe ścięcie czy uczesanie i od razu jej twarz się zmieniała i traciła na urodzie.
A co do postaci (nie aktorek!), która była bardziej seksowna, to nic dziwnego, że widzowie wybierają tylko pomiędzy Monicą a Rachel. A dlaczego? Przez stroje.
Przez wszystkie sezony Monica i Rachel nosiły idealnie dopasowane, seksowne stroje. Sukienki, buty... nawet przebranie na Halloween !!!
Pamiętacie Monice jako Catwoman, a Phoebe jako Superwoman? Różnica była ogromna. Dla zabawy można spróbować sobie zamienić obie strojem i makijażem... Która będzie seksowniejsza?
Phoebe w obcisłym, czarnym stroju ze smoky eyes czy Monica w czerwonej pelerynce i aseksulanej czerwonej spódniczce ??? ;P
Phoebe ze względu na swój charakter nosiła dziwne spodnie, szerokie długie spódnice, szerokie sukienki, szerokie buty na koturnach, jakieś kamizelki... o.o Nawet uczesania miała śmieszne ;P Do tego figura aktorki, Lisa jest szersza w ramionach i w żebrach (Courtney z Jennifer są wąskie) co jeszcze bardziej poszerzało Phoebe...
A seksownie wyglądała tylko wtedy kiedy były jakieś specjalne okazje, takie jak np. randki z jej ukochanymi (niektóre opisały dziewczyny wyżej).
Dopiero w ostatnich sezonach zaczęli ją lepiej ubierać i ładniej czesać.
Na Comedy Central leci teraz 4 sezon, gdzie Lisa jest w ciąży i to z wielkim brzuchem . Jak dla mnie wyglądała wtedy przepięknie, po prostu promieniała. : ) Wyglądała lepiej od Courtney z 10 sezonu.
(Ale tutaj porównanie nie do końca jest na miejscu, bo z tego co czytałam Courtney raz, że miała problemy z zajściem w ciąże, a dwa, źle ją znosiła, przez co wyglądała niekorzystnie. Widziałam z nią wywiad, kiedy miała już dość pokaźny brzuszek i wtedy wyglądała o wiele lepiej niż kiedy kończyli kręcić Przyjaciół.)
Super recenzja musze przyznac jednak gdy Cox ogląda się w "Krzyku" czy tez w "wykiwac klawisza" że o "3000 mil do graceland" nie wspomnę to wygląda wręcz jak sexbomba.W "Przyjaciołach" najbardziej szpeciła ja fryzura taka źle ścięta byle jak uczesana acha w "Coconie" jest twarz to reklama świerzości jak i w "Posłańcu"