...aktorzy zgarnialiby milion dolarów za odcinek?Bo Ja nie.Podpowiem wam wy napewno też nie
buahuahauhau
taa..kiepscy utrzymuja poziom bo walne.po 200 odcink zaczals ie syf ,obecnie jest to po prostu tragedia.co do starych odc kiepskich to sa genialne.
The Simpsons - a propo gigantów. 20 stałych scenarzystów i kilkunastu dorywczo :) przypuszczam, że zakończy się dopiero w okolicach 30 sezonu :)
tak? wydawało mi się, że na IMDb wyczytałem, że milion, ale mogło mi się pomylić ;)
Pierwszym serialem z takimi zarobkami był "Seinfeld". Na dodatek 2 ostatnie odcinki doszły do absurdu i 4 głównych aktorów miało po 1,5 mln $/odcinek. Cały ostatni sezon był po 1 mln $/odcinek.
Przyjaciele mieli do wykarmienia aż 6 głównych aktorów i utrzymali się 10 sezonów, co jest niezłym wynikiem. Choć powtarzam do Simpsonów im naprawdę daleko.
Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno Charlie Sheen za odcinek Dwóch i Pół w szczycie bral ok. 2 mln dolarow :D
Seinfeldowi proponowali kilka milionów(nie pamiętam dokładnie ale mogło to być nawet 5mln) za każdy odcinek kolejnego sezonu ale odrzucił tą propozycje.
chyba za film a nie za odcinek w serialu a jeś;li już to w jakim.Prosiłbym o merytoryczna wypowiedz.A nie chyba ale nie wiem napewno
Twoja wypowiedź jest bardzo merytoryczna,skoro mowa jest o serialu "Seinfeld" to chyba jasne jest że chodziło o jego kolejny sezon,tak jak napisałem odrzucił tą propozycje a chodziło dokładnie o 5mln $ za ODCINEK.O co chodzi w pierwszym zdaniu które napisałeś chyba sam nie masz pojęcia,nie wiem jak można wydedukować że człowiekowi który stworzył najpopularniejszy w Stanach serial wszech czasów i został milionerem ktoś proponuje takie pieniądze za pełnometrażowy film.
Za drugim razem jak byłem w Stanach w 2003 roku obejrzałem cały serial bo tam puszczają go tak jak u nas Kiepskich,a moja koleżanka u której mieszkałem jest jego wielką fanką i zna całą historie z tym serialem związaną.Poza tym w internecie na pewno można znaleźć jakieś informacje o tym,ale raczej nie na stronach polskojęzycznych bo u nas żadna stacja jak do tej pory nie wykupiła całości.Można być też pewnym że pozostała część obsady nie zarabiała mniej niż milion bo kreacje George'a, Elaine a przed wszystkim Kramera zapisały się na stałe w historii.