PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

dlaczego

ocenił(a) serial na 10

tvn tak nagle zakończył emisję ? ?? wkurzają mnie ]:(

ocenił(a) serial na 10
AnnBennington

Właśnie czekałem na taki post.kończą na początku 5 serii to są jakieś jaja.Jutro poleci jakiś Pascal a mam w dupie jego gotowanie.

ocenił(a) serial na 10
S_z_y_m_o_n

Z nerwów się pomyliłem chodziło mi że od poniedziałku już nie zobaczymy dalszych losów (a nie od jutra).Widocznie skończył się czas na powtórki i polecą nowe gówna typu Pascal itp.

ocenił(a) serial na 10
AnnBennington

To już jest normalka, że przerywają w najmniej oczekiwanym momencie, a śmiało mogliby wyświetlić wszystkie serie;|. Teraz o 11 będą puszczane jakieś reality show typu "Jak zostać modelką", bądź "Jak dobrze wyglądać nago":/. W ogóle zmiany są. Do tej pory o 12 była powtórka "Brzyduli" (co mnie osobiście pasowało bo nie mam czasu oglądać jej popołudniami), a teraz będzie - o zgrozo - Telesklep;/. Beznadzieja....

scarlett_25

jak koniec? serio? nie pamiętam, czy dzisiaj obejrzałam do końca ten odcinek, który ma być osatni. wyświetlili taki napis, czy jak?

Nataliae

NIE! PAMIĘTAM! obejrzałam do końca. dzisiejszy odcinek skończył się tak, że Rachel odleciała sama. nie przypominam sobie nic związanego z tym,co mogłoby mówić, że to już koniec odcinków Przyjaciół.

ocenił(a) serial na 10
Nataliae

Koniec w sensie że TVN przerywa niestety ich emisje, a nie ogólnie koniec serialu.
A dzisiaj był bodajże 1 odcinek 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Nataliae

Nataliae:

kiedy przeczytałam twojego posta, pomyślałam przez chwilę, że naprawadę oglądałaś ostatni odcinek X serii... kto widział ten wie dlaczego :) ale po chwili olśnienie, że do tej Grecji czy gdzieś sama poleciała...

AnnBennington

Można się było tego spodziewać. Od poniedziałku większość kanałów zmienia ramówkę i to było to przewidzenia. Pozostaje tylko mieć nadzieje, że na TVN7 dadzą resztę, bo głupio skończyli z tym 1 odcinkiem następnej serii.

ocenił(a) serial na 10
Krystian

Ale ja nie mam tvn7 buuuuuuu :((((((( Ale po cholere to zmieniali żeby puścić zamiast tego jakies powalone amerykańskie reality show?? bez sensu... A tyle sie zaczyna teraz dziać... Ross wziął ślub, Rachel poleciała sama do Włoch, Phoebe w ciąży, Chandler i Monica mają sie ku sobie... a oni nagle urywają }:(

ocenił(a) serial na 10
AnnBennington

ale macie problemy jak nie leci w tv to sobie ściągnijcie z neta

ocenił(a) serial na 10
Nowmat

Nowmat bardzo inteligenty komentarz, brawo. No sorry, ale nie każdy ma czas, ochotę i nerwy ściągać z neta 10 sezonów Przyjaciół, które niech zgadnę - w sumie zajmowałyby od 20 do 40GB (zależnie od wersji). A żeby kupić te 10 sezonów też trzeba spoko kasy. Więc może dlatego mamy takie problemy właśnie, że po raz kolejny TVN czy jakakolwiek inna stacja, przerywają w najmniej oczekiwanym momencie, aby puszczać programy typu "Jak dobrze wyglądać nago". Od takich programów jest TVN Style, a nie TVN. Także powstrzymaj się od tego typu wypowiedzi, proszę!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
TheJ4ck4L

Ja dobrze wiem, że na necie są wszystkie sezony, nie musisz mi tego mówić. I uwierz mi umiem sobie policzyć ile to by płyt zajęło, ale nie o to chodzi. Zauważ, że nie każdy ma łącze 1GB. Ktoś może mieć 512, i automatycznie czas ściągania wydłuża się do 9-10 h dziennie (ale tylko przy dobrych wiatrach - bo jak mniemam Ty udostępniasz wszystko co ściągasz przez 24h na dobę, ale niestety nie wszyscy tak robią), a nie każdy może sobie na to pozwolić. Ciesz się że Ty masz takie łączę i nie generalizuj. Poza tym, może ktoś nie lubi ściągać z neta, woli sobie w tv pooglądać. Poza tym głupio to odzywasz się Ty, patrząc na wszystkich przez pryzmat siebie...

Nowmat

jak wyzej

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
AnnBennington

No dzisiaj czekalo mnie nie mile zaskoczenie gdy o 11 pojawila mi sie morda Pascala i sajgonki :/
A serial lecial od 18 grudnia, pewnie tvn zmienil ramowke na przerwe swiateczna, ferie itd. Teraz rusza nowa ramowka jakies nowe tance z gwiazdami, wojewodzki i cos tam jeszcze innego. Zakonczylo sie na sezonie 5, wiec jak mysle dokonczenie ruszy penie gdzies na wakacje, oby tak bylo.

Emez

Albo znowu zobaczymy dopiero w grudniu, i tak tez moze byc :\

ocenił(a) serial na 10
Emez

jej! co jest najgorsze, że program dla zdesperowanych nagich kobiet leci i na tvn i na tvn style w tym samym czasie. :/ ja nie wiem czemu ktoś tak tym zarządza. :/

alicja

Co gorsze te programy byly juz tj. "Jak dobrze wygladac nago", "Pascal, po prostu gotuj", znowu sa powtarzane, wiec nie wiem jaki ma sens zdjecie serialu w polowie wszystkich sezonow i zastapienie go gownianymi poradami, ktore juz byly emitowane :\

AnnBennington

scarlett_25 - no ok ludzie mogą mieć wolniejsze łącze i masz racje ze w tv oglada sie ok, ale serial jest wart obejrzenia a w chwili obecnej chyba nigdzie w tv nie leci i podejrzewam ze za szybko go nikt nie pusci a nawet jesli to tak jak bylo teraz- pare sezonow i koniec, wiec moim zdaniem warto

ocenił(a) serial na 10
TheJ4ck4L

TheJ4ck4L - jasne, masz rację, że warto - ale chodzi o to, że wkurzające jest to, że stacje puszczają serial i przerywają w najmniej oczekiwanym momencie, żeby emitować durne programy (przepraszam wszystkich oglądających te programy, ale ja za nimi nie przepadam - bo jak już wcześniej pisałam od takich programów jest chociażby TVN Style).I masz rację, pewnie Przyjaciół nieprędko zobaczymy znów w tv. Nie chodzi też tylko o Przyjaciół, ale o np. Ostry dyżur. Osobiście widziałam jedynie 7 sezonów, a Polsat puszczać będzie teraz 10 sezon - a gdzie wcześniejsze dwa? Nie wiem może leciał 8 i 9 sezon w tv, może ja przegapiłam :|. A na dodatek z tego co widziałam powtórek nie będzie też, a nie wszyscy mogą oglądać seriale popołudniami. A ściąganie Ostrego dyżuru to już w ogóle w rachubę nie wchodzi, bo to są gigantyczne ilości GB :|.

ocenił(a) serial na 10
AnnBennington

Oglądanie tego serialu w tv to normalna profanacja (ze względu na przerywanie reklamami). Jeśli już oglądać to tylko na DVD, i o wybranej przez siebie porze.

ocenił(a) serial na 9
Zeus5

Rozumiem wasz ból drodzy fani Przyjaciół. Ja od 18 Grudnia zacząłem oglądać ten serial i bardzo mi się spodobał mimo, że wcześniej jakoś nie wiem czemu byłem od niego uprzedzony... Pamiętam jak tydzień temu obudziłem się w poniedziałek i zobaczyłem Pascala i sprawdziłem program TV po prostu się zdenerwowałem. Na szczęście mam w miarę szybkie łącze i już jestem na 6 sezonie, 7 już prawie się ściągnął. Nawet jak ktoś ma słabe łącze jednak powinien ściągnąć ten serial - polecam Torrenty nawet ze słabym łączem będzie się sciągać z prędkością 40 kb/s. To jest raptem jeden dzień, sciągacie sezon oglądacie i w między czasie ściągacie następny - chyba nie ma nic prostszego : P pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 5
maczus1

ja również sie zawiodłem na TVN ostatnio nawet nie poszedłem do szkoły żeby zobaczyc odcinek a tu taki wał ;/

ocenił(a) serial na 10
DLoN92

hehe widocznie TVN musiał zadbać o edukację takich jak ty;D

to joke oczywiście i też się wkurzyłam;p bo z youtuba też wykasowali;| więc generalnie kicha