PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

a widzieliście to: http://serwisy.gazeta.pl/kolekcje/1,80251,4073475.html

Tylko pozostaje kwestia ceny

jakuza22

Już do innej gazety/magazynu nie mogli dać...Avanti do kosza, Przyjaciele na półkę. Nie tylko cena zastanawia. Ciekawi mnie też jakość oraz forma (napisy, dubbing). No i co to za książeczka? Zobaczymy. Póki co, zapowiada się ciekawie :)

Setokun

mnie sie wydaje ze to tylko pierwszy numer jest z Avanti a reszta bedzie co środe z Wyborczą, bo Avanti jest miesięcznikiem !!!

zgrud

Zgadza się, następne numery będą sprzedawane samodzielnie (raz w tygodniu).

Setokun

cena Avanti z płytą "Przyjaciele" wynosi 6,50 zł, szkoda tyle ze nie ma ceny kolejnych numerów. Będą one sprzedawane osobno co każdą sobotą, wiec znając życie z 20 zł beda kosztować !!!!

zgrud

Masz rację co do tych 20 złotych - każda kolejna płyta 19,90.

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=37433&strona=dvd

emil_5

zamiast wydać 15x20 złotych (300złotych) można zamiast kupić 2 całe sezony przyjaciół!

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

Chyba zaopatrze się tylko w pierwszą płytke,a później się zobaczy, chociaż osobiście myśle, że będe zbierac na to aby kiedyś zakupić całą kolekcje naszych kochanych Przyjaciół!!!!!!!!!!=)

seth_george

w prenumeracie kosztuje 271 zł, a tak to wydamy nie dałe 300zł. W jednej liczbie to dość duża suma, jednak dzieląc to częsci, czyli po 20 zł na tydzień jakoś damy rade. Ja sobie nie odpuszcze, takiego serialu juz nie będzie. Szkoda ze cała seria jest tak droga, prawie 1500 zł, ale moze kiedys !!!

zgrud

A jak jakość obrazu? Bo jo móm trocha rozmyty ekran - tak mi sie zdowo... Jak puszczali to na TVN7 to i kolory były bardzij intynsywne i zdjyńcia wyrazistsze... No ale sóm napisy i dźwiynk po niymiecku i angielsku, to sie moga ze wzglyndów edukacyjnych (jes pretekst!) to kupować...

ocenił(a) serial na 10
ulubione

Wychodzi na to, że dziś była druga płyta do kupienia. Wie ktoś czy kioski będą robiły zwroty na drugi dzień jeżeli film w danym dniu nie pójdzie, czy będą trzymały aż do wykupienia całego towaru ?

ocenił(a) serial na 8
zgrud

jakie 1500 zł kosztuje 1100 lub 1000 w media markt już nie pamiętam

ocenił(a) serial na 10
Mr_T

biedne te płyty... wybrane 5 odcinków, które do tego nie trzymają sie kupy i nie przedstawiaja jakiejs historii...

lsafun

więc najlepiej ściągnąć z neta z lektorem za darmo wszystkie serie :] takie moje skromne zdanie... :P xD

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

Muszę o to spytać. Na I płycie The best of jest napisane,że zawiera komentarz do 1 odcinka.Nie ma!!!!Czy ktoś ma ten komentarz,czy to tylko zagrywka???

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

Hmmm wydaje mi się że opłaca się to nawet za 20 zł. Orginały z serii The Best Of Friends kosztują około 40-50 zł a zawierają te same dodatki co te z kolekcji gazety wyborczej, więc oszczędza się na jednym sezonie około 20-30 zł. Prawdziwa gradka dla fanów :D

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

Gdyby za jeden caly sezon DVD wyszlo by 50pln to moze skusilbym sie. O wiele lepiej sciagnac z sieci, pewnie sa tez DVD Ripy z dodatkami i wszystkim. A jesli chodzi o lektora, to nie cierpie lektora w zadnym filmie. W Przyjaciolach tylko szpeci i nie oddaje tej smiesznej atmosfery, bo trzeba slyszec wszystkich, zeby to super zabrzmialo, a lektor jak zwykle spierdoli cala sprawe i nie dosyc ze zakloca to jeszcze tlumaczenie jest denne.