PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

jedno jest pewne

ocenił(a) serial na 10

ten serial na długo pozostanie w naszej pamięci i sercach ;)

o takich przyjaciołach marzy każdy i nie mówcie że nie!
Każdy z nas śmiał się do łez, wzruszał i żył życiem bohaterów.
Nie wyobrażam sobie żeby ten serial nie powstał, wracam do niego zawsze ponieważ
nie jest skażony obecnym szitem telewizyjnym, serial legenda! Serial mistrzostwo :)

najbardziej lubiłam Joeya i miło było patrzeć jak w 8 sezonie zaczął ewoluować i
dojrzewać :)
Szkoda że Ross i Rachel się nie zeszli :(
Fajnie że Monika i Chandler zostali małżeństwem pasowali do siebie idealnie!
Pheophe wolny duch typowa blondynka ale tak urocza że nie można jej nie lubić ;)

Jak widać ten serial zawsze będzie do nas wracał czy do naszego pokolenia czy będzie
trafiać do młodszych ;)

ocenił(a) serial na 10
berenice111

jak to się nie zeszli Ross i Rachel oglądałaś ostatni odcinek

ocenił(a) serial na 10
berenice111

no wlasnie nie pamietam dokladnie jak to bylo nie moge nigdzie dorwac 10 sezonu i 1ego ;/ wszystko oglądałam w tv

ocenił(a) serial na 9
berenice111

Warto zainwestowac (skoro sie jest wielkim fanem tego show) i zakupic (nawet uzywany) caly zestaw 10- ciu sezonów z dodatkami, quiz'ami no i przede wszystkim bez lektora...ja moj zestaw kocham i ogladam bardzo czesto, za czesto:):) pozdro

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

edycja jubileuszowa - 600 zł, troche drogo jak na serial. Połowe tego bym zrozumiał, chociaż podejrzewam, ze i tak się kiedyś na nią skuszę :)

ocenił(a) serial na 9
bartheez_2

Jeśli interesuję Ciebie wersja oryginalna jubileuszowa to mam na sprzedaż w Gdańsku (więc wysyłka przez allegro) za 300zł...tylko wersja oryginalna (napisy ang.) daj znać jakby co:) pozdro