PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

jak dla mnie świetna komedia ! ;)

Monica, Chandler, Rachel, Joey.
"debeściaki" ;pp

ocenił(a) serial na 10
marscheline

A co z Phoebe i Rossem ?:)
Oni też są przecież rewelacyjni! :)

ocenił(a) serial na 8
dziabonczek

ja wiem, są świetni, chociaż bardziej mi do gustu przypadli Monica, Chandler, Rachel i Joey :)

marscheline

Jak dla Mnie wszyscy bohaterowie sa rewelacyjni kazdy ma swoje zalety jako bohater serialu:) Kazdy jest na swoj spodob czyms obdarowany przez rezysera:)... Ogladam przyjaciol od jakis 5 lat i wiem ze sa the best =D kazda serie prawie znam na pamiec i wiem ze mi sie to nigdy nie znudzi :) ale ludzie maja tez inne gusta da sie zrozumiec:)

marscheline

A ja wszystkich nie lubie.

za krutki

ocenił(a) serial na 10
Marekx

Ty marex czy jakosc tak.Znamy twoja opinie juz wiec wy********* na inne forum np.na Swiat wedlug kiepskich i tam sie udzielaj bo stajesz sie nudy a zarazem zalosny,ale widac rodzice nie zwracali na ciebie uwagi i wyrosales na takiego frajera

marscheline

Jezu człowieku to że jesteś frajerem to nie znaczy że inni też zje**e. I co jestem frajem bo nie lubie tego zje*****o serialu? Weś sie lepiej nie ośmieszaj nawet mnie nie znasz!

ocenił(a) serial na 10
Marekx

Nie, jesteś frajerem nie dlatego,ze cos ci się nie podoba (kazdy ma do tego prawo), jestes frajerem, bo piszesz głupoty w stu tematach (w tym na blogu u mnie ), w każdym piszesz to samo i jednocześnie nie piszesz żadnych argumentów by twoja wypowiedź nabrała chociaż odrobinkę sensu.

Nie, nie znamy Cię, dzieki Bogu.

A, i pisze się "weź".