jak dla mnie świetna komedia ! ;)
Monica, Chandler, Rachel, Joey.
"debeściaki" ;pp
ja wiem, są świetni, chociaż bardziej mi do gustu przypadli Monica, Chandler, Rachel i Joey :)
Jak dla Mnie wszyscy bohaterowie sa rewelacyjni kazdy ma swoje zalety jako bohater serialu:) Kazdy jest na swoj spodob czyms obdarowany przez rezysera:)... Ogladam przyjaciol od jakis 5 lat i wiem ze sa the best =D kazda serie prawie znam na pamiec i wiem ze mi sie to nigdy nie znudzi :) ale ludzie maja tez inne gusta da sie zrozumiec:)
Ty marex czy jakosc tak.Znamy twoja opinie juz wiec wy********* na inne forum np.na Swiat wedlug kiepskich i tam sie udzielaj bo stajesz sie nudy a zarazem zalosny,ale widac rodzice nie zwracali na ciebie uwagi i wyrosales na takiego frajera
Jezu człowieku to że jesteś frajerem to nie znaczy że inni też zje**e. I co jestem frajem bo nie lubie tego zje*****o serialu? Weś sie lepiej nie ośmieszaj nawet mnie nie znasz!
Nie, jesteś frajerem nie dlatego,ze cos ci się nie podoba (kazdy ma do tego prawo), jestes frajerem, bo piszesz głupoty w stu tematach (w tym na blogu u mnie ), w każdym piszesz to samo i jednocześnie nie piszesz żadnych argumentów by twoja wypowiedź nabrała chociaż odrobinkę sensu.
Nie, nie znamy Cię, dzieki Bogu.
A, i pisze się "weź".