PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

kpina

ocenił(a) serial na 10

nie rozumiem jak tak zajebisty serial moze byc tak nisko oceniany i byc DOPIERO na 200+
miejscu..

ocenił(a) serial na 9
zeusxx9

Odpowiedź jest banalna: multikonta. Jakieś 3-4 lata temu ten serial był na pierwszym miejscu, i byłem świadkiem jak zaczął wyjątkowo szybko spadać.

ocenił(a) serial na 10
zeusxx9

Moim zdaniem też jest to wielkie nie porozumienie , szczególnie jak przeglądam pozycje w top 100 seriali.

ocenił(a) serial na 10
rosalin

Zgadzam się ;/ Ten serial zasługuje na wyższe miejsce.

zeusxx9

Przybyło pokolenie wszelkiej maści dzieciarni, podjaranej beznadziejnymi komediami. Spadek "Przyjaciół" w rankingu jest wprost proporcjonalny do szerzącej się głupoty i bezguścia - smutna prawda.

springerok

zgadzam sie w pierwszej 100 tylko chirurdzy mnie zainteresowali a i tak na słabym 92 miejscu są to jest kpina na tym serialu dorastałam taką paczke jak przyjaciele sobie stworzyłam i tylko niektóre odcinki z ich życia odbiegają od naszego. Jest tu komedia realizm sentymentalizm i przedewszystkim dobra recepta na przyjaźń wystarczy brać z nich przykd a znajdziemy i przedewszystkim utrzymamy przy sobie przyjaciół

ocenił(a) serial na 10
zeusxx9

Właśnie przed chwilą obejrzałem drugi raz wszystkie 10 sezonów. I tak samo się śmiałem jak i za pierwszym razem. Początek trzeciej setki? Wielkie nieporozumienie :/

ocenił(a) serial na 10
morawski124

właśnie też mi się to nie spodobało :/ wiecie co ale ja też na początku dałam ocenę 6, bo kojarzyłam przyjaciół tylko z pojedynczych odcinków z polsatu a teraz w wakacje obejrzałam w miesiąc wszystkie 10 sezonów i uważam że to jest klasyka po prostu najlepszy serial. Wcześniej myślałam, że How i met your mother jest lepszy ale teraz porównując je, większość wątków z HIMYM jest ściągnięta z Friends.

ocenił(a) serial na 10
biedraczek_2

tak, how I met your mother nie dorasta Friends do pięt

ocenił(a) serial na 10
morawski124

Właśnie zrobiłem to samo i ten serial wzbudza we mnie za każdym razem same pozytywne uczucia i będę miał do niego zawsze ogromny sentyment. Ten serial ma to do siebie że podczas oglądania "przenosi" widza w swój świat i powoduje utożsamianie się z całą 6 bohaterów. Coś takiego jak "Friends" już nigdy się nie powtórzy.

ocenił(a) serial na 10
michalovx

masz racje, oglądać można się poczuć jak jeden z nich, stają się rodziną dla oglądającego, zna się ich lepiej niż niektórych znajomych. Jak obejrzałem drugi raz to przez cały dzień czułem pustkę bo nie miałem co oglądać.. Friends powinni trwać tyle co moda na sukces :D

ocenił(a) serial na 10
morawski124

Teraz oglądam serial ,,Joey", nie to samo co tamto, ale sam Joey daje radę ;)