PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

nie ogarniam

ocenił(a) serial na 10

jakim prawem how i met your mother jest na 3 miejscu, a friendsów nawet w setce nie ma
oO

ocenił(a) serial na 10
veronicty

no właśnie
nie mówię że odrazu pierwsze miejsce a;le chociaż pierwsza 3

carlos82

Wszystkie serwisy opanowują nastolatkowie, którzy nie pamiętają Przyjaciół, też mnie to boli, ale ci zrobić

ocenił(a) serial na 8
Mefju41

zostaly mi jeszcze 3 odcinki do konca 10 sezonu Przyjaciol i stwierdzam że HIMYM jest jednak lepsze ..

ocenił(a) serial na 10
markoo28

HIMYM w dużej mierze ratuje Barney.. gdyby nie on to serial nie byłby aż taki fajny. Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu będą stali Przyjaciele ;)

ocenił(a) serial na 10
markoo28

ja własnie wczoraj skończyłem oglądanie nie warto oglądać ostatnich odcinków bo później żałoba przez kilka dni

ocenił(a) serial na 10
carlos82

a tak w ogóle to ostatni sezon ma kilka takich momentów <że człowiek naprawdę może się wzruszyć
teraz oglądam mr sunshine a w przerwach przyjaciół późnie zacznę joey

carlos82

mr sunshine jakoś mi nie odpowiadało, niby jest Perry, ale klimat jakiś dziwny. Zresztą chyba został zdjęty po kilkunastu odcinkach. Za to Joeya polecam!

ocenił(a) serial na 10
Mefju41

joey kiedyś kilka odcinków widziałem ale przyjaciele chyba nigdy nie będą do przebicia

ocenił(a) serial na 10
veronicty

tego chyba nikt nie ogarnia :) How i met your mother jest całkiem fajne, ale nie dorówna nigdy friends'om :)))

ocenił(a) serial na 10
kuraelka

dokładnie... HIMYM faktycznie ratuje tylko Barney... Przestałam oglądać po 5 sezonie, bo czasem niektóre rzeczy są żarty