PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Właśnie dzisiaj był ostatni odcinek na TVN 7. Szkoda, bo to już był stały punkt wieczoru - seans 2 odcinków o 17.00. Mogliby puścić Joya, a nie...Kryminalnych :/

ocenił(a) serial na 10
abdullak

U mnie to też był stały rytuał :) Dzięki tym dwóm odcinkom na dzień nadrobiłem mnóstwo zaległości i mogę teraz śmiało powiedzieć, że widziałem prawie wszystkie odcinki.

Ostatni odcinek jest jednym z najlepszych, zawsze na nim płaczę kilka razy :D Z powodu dzieci Moniki i Chandlera, z powodu pożegnania Chandlera z Joey'em (i stołem :D) no i oczywiście przez cały wątek wyjazdu Rachel i pogoni Rossa za nią. Mój ulubiony sitcom.

boolion

Mi też będzie ich brakowało...kocham ten serial i uwielbiam każdą postać. Na ostatnim odcinku to na zmianę chce mi się płakać i śmiać....Śmieszna jest Fibi co ciągle się drze na Rosa i w ogóle wszyyyyyyscy cą fajni ! Kiedyś słyszałam że mieli nakręcić kinową wersje, ale to chyba jakaś ściema była:/

karolinamagia678

WYŁAM JAK BÓBR ;(

abdullak

U mnie było tak samo punk piąta świat przestaje istnieć, zostaje tylko ja i serial. Czuję się jakbym coś a raczej kogoś stracił,jestem w dołku :(

ocenił(a) serial na 10
ds6

Zawsze możesz sobie ściągnąć odcinki i na kompie seanse urządzać :)

ocenił(a) serial na 9
abdullak

powiedzcie mi co oni zrobili z Emma? Przez ostatnie odcinki ie było jej. Rachel wyjeżdża sama, Ross sam. Gdzie ona była ?

ocenił(a) serial na 9
abdullak

a już wiem zostawiła u mamy która ją dowiedzie. to akurat było bez sensu.

użytkownik usunięty
abdullak

u mnie też codziennie o 17:00 świat zanikał niestety teraz już tego nie ma, zgadzam się z abdullak mogli by puścić serial joey

abdullak

haha , no widzę, że nie tylko ja wracając do domu pędziłam na codzienną dawkę Przyjaciół, moje dni są zawsze różne i nie monotonne, ale właśnie jedyne co się powtarzało to, to że oglądałam Przyjaciół a następnie Detektywa Monka (nawet rodzinę w to wciągnęłam :D) . Dzisiaj oglądałam powtórkę wczorajszego ostatniego odcinka i chodź rok temu oglądnęłam na internecie wszystkie odcinki to i tak znowu płakałam na ostatnim, znów czuję, że czegoś brakuje w moim życiu, byłam związana z tym serialem - wywoływał takie pozytywne emocje we mnie... chyba jeszcze nie raz wrócę do odcinków Przyjaciół...

ocenił(a) serial na 10
elema

Ja dzisiaj zakończyłem ale kilka lat temu miałem tak samo jak wy tylko był 1 odcinek o 19. Ostatniego nigdy jednak nie oglądałem. Dzisiaj pierwszy raz.