powinna powstać wersja kinowa mam wszystkie sezony i jak koncze ostatni ogladac zaczynam od nowa 1 jedyna wada tego wpaniałego serialu jest to ze nie lubie 10 seri tylko dlatego ze sie konczy :(
moim zdaniem zamiast wersji kinowej, powinni nakręcić ze 3 odcinki specjalne. Film to zły pomysł. Siłą serialu jest to że przez 20 min jest po prostu genialny a akcja toczy się głownie w 2 mieszkaniach i w Central Perk. W filmie ciężko by było to zrealizować a przeniesienie Przyjaciół w inne miejsca nie wchodzi w gre!!
Tez tak uważam.
Film byłby zbyt ryzykowny, zbyt trudny do zrealizowania. W końcu to ok. 1,5 godziny...przez ten czas nie uchwyci się wszystkiego, nie powróci się do starych dobrych czasów.
2-3 nowe odcinki owszem,coś przekażą, dają mały procent tego co mieliśmy przez 10 lat.
Zastanawia mnie tylko co by zrobili z mieszkaniem Monici. Nie wyobrażam sobie by go nie było...
Chan i Mon przeciez się wyprowadzili w ostatnim odcinku ...
Co do mieszkania to Monica i Chandler go nie sprzedali po prostu się wyprowadzili wiec ja to widzę tak ze np ich dom jest w remoncie i wracają na stare śmieci na parę miesięcy. Ross i Rachel mieszkali by cały czas na przeciwko,Joey nigdy nie wyjechał do LA albo właśnie wrócił, a Phoebe i Mike mieszkają gdzieś w pobliżu, wtedy cała paczka była by znowu razem :D wszystko da się zrobić byle ekipa miała jeszcze na to ochotę.