PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355725
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

szku*waaa co jest?

ocenił(a) serial na 10

11 miejsce to jest paranoja, gdy bylo na 1 miejscu ewentualnie 2 bylo wszystko na miejscu!!! haaanbaaa
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

Dokladnie.A patrzac co jest w pierwszej dziesiatce to smiech na sali

ocenił(a) serial na 10
swirus5

typowo!!;/;/ zal patrzec na ten ranking ;

użytkownik usunięty
czikiii

Nie rozumiem dlaczego miejsce pierwsze przypadło House'owi. Dla mnie każdy odcinek jest o tym samym. Jedynie główny bohater ma charyzmę, ale serial nie może opierać się tylko na jednej rzeczy.

problem lezy w tym ze przyjaciele to juz troche "stary" serial i jak juz go puszczaja w tv to o 12 w poludnie jak ludzie sa w pracy lub szkole, a np House idzie chyba kolo 22, nie?

friends88

Najbardziej mnie śmieszy to, że ta przeciętna podróbka Friends - HIMYM, znajduje się wyżej niż Friends. Dobrze, że to tylko ranking na filmwebie, bo w innym wypadku trochę by mnie to wkurzyło.

ocenił(a) serial na 10
Goku

Otóż to! HIMYM wyżej od Friendsów? Zabawne.

ocenił(a) serial na 10

moim zdaniem House jest beznadziejny. Nie potrafię po prostu zrozumieć co ludzie się tak nim podniecają o.o nudny ten serial, w kółko to samo, kiepscy aktorzy/postacie, sam ten wielki doktorek zachowuje się jak nienormalny i w rzeczywistości już dawno siedziałby w sądzie za niektóre akcje w stosunku do pacjentów. Dałam naciągane 5, ale to nawet na to nie zasługuje, chyba zmienię na 3/4

a rankingiem nie ma się co przejmować. Trzeba to po prostu walić :/ ważne, że wiemy co jest najlepsze ;)

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

Najgorsze jest to ze Friends caly czas spada.Juz jest na 13 miejscu.Naparwde ten ranking jest zalosny

ocenił(a) serial na 10
swirus5

Ewidentnie jest to atak troli

dezertx

oczywiscie spadek jest duzy, ale mi sie wydaje, ze zaraz powinno wszystko worcic na miejsce. przyjzalam sie rankingowi i teraz powpadalo ok.5 jakis chinskich gowien, wiec trzeba troche poczekac, az to wypadnie. :P wtedy wszystko powinno wrócić na swoje miejsce

Leighton

Ten ranking to jakaś beznadzieja , Friends powinno być co najmniej w pierwszej 5, Tak samo już z top wypadł LOST :/ Takie seriale jak Świad według Bundych,Herosi,Prison Break są za rankingiem :/ Ogólnie ranking serialowy tak samo jak ranking aktorów na filmwebie jest beznadziejny i nie powinno się brać go na poważnie.

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Też właśnie myślę co się stało, chyba "dezertx" ma racje.

ocenił(a) serial na 9
Marconi89

Podstawowym błędem rankingu seriali jest ze uwzględnia się w nim seriale o liczbie głosów min 100 ( w rankingu filmów jest to 1000) przez co promuje się mało znane seriale ( zauważcie ze w rankingu 1/4 głosów nie ma przekroczonego 1000!) Zmiana w algorytmie minimalnej liczby głosów na 1000 zwróciłaby stary ład w ranking. Mam nadzieje że niedługo na ten pomysł wpadną moderatorzy:)