dobra bo stoi cos :) zadam kolejne
podaj DOKŁADNĄ (dd.mm.rrrr) datę kiedy dowiadujemy się że koleżanka Phoebe
jest / była łysa?
Ja tam nie wiem. Ale chodzi o Abbey czy Bonnie...to już by była niewielka podpowiedz:)
Witam serdecznie friendsomaniaków ;]
Skoro nie ma chętnych, to ja zadam pytanie (jeśli już było, to wybaczcie, dopiero się przebijam przez cz. 1-8 zabawy)
Czym Joey i Chandler chcieli się bronić przed Ericą Ford?
ja juz jezdem, welcome back :)
chlopaki chcieli bronic sie patelnia (Joey) i plynem do mycia naczyn ( Chandler)
niestety nie mam kompletnie pomyslu na pytanie, wiec oddaje - kto tam pierwszy bedzie mial ochote :)
bo nie zwracała na nią uwagi w szkole, ignorowała ją
jaki film Chandler zna za dobrze (zdaniem Moniki)?
no więc pytanie :)
przez sugestię Rachel jedna z dziewczyn Rossa ogoliła głowę. kiedy jeszcze przez jej zazdrość wpłynęła na fryzurę kobiety?
Białą :)
W jaki sposób Phoebe reklamowała dla Rachel mieszkanie u Moniki? (Że co tam można robić?) - ogólnie jedna z moich ulubionych scen.
Ludzką śledzionę :)
Co oznacza skrót DOA w piosence tytułowej? 'your love life's DOA'
"Cheater, cheater, compulsive eater"
A, jeszcze stukał o siebie bokami pięści.
Obciął nogi Malibu Kenowi, bo wdała się infekcja ;]
I jeszcze włożył jej ołówek do ucha (ale nie pamiętam, czy to on, czy ona sama sobie włożyła)
Aaaaaaaa! Wbił jej ołówek w rękę? I ona mu pokazuje i mówi, ze to nie pieg na dłoni, tylko blizna... wtedy, kiedy Rossa uczuliło kiwi w cieście?
Wg mnie on mówi, że to 1/70 karata, ale w moich napisach jest 1/700.
Stawiam na to pierwsze.
Jak nazywała się i gdzie pracowała laska z niesamowitym p-i-e-r-d-o-l-n-i-k-i-e-m w mieszkaniu? (tak, wiem, łatwo się domyślić, który sezon aktualnie przerabiam ;P)
ale że chodzi o bałagan? wiem, że miała na imię Cheryl i pracowała z Rossem, była kandydatką do doktoratu z paleontologii z "najłatwiejszej ery" :P
Pojedzie na wycieczkę z wdowami i lezbijkami:):) a pytania mi sie nie chce ale widze ze młoda krew napłynęła to dawać za starą ciotkę:P:P
Bo butelka wygląda jak kobieta z dużym biustem ;=)
Wymień dwie sytuacje, w których Chandler wymawia swoje cudowne "I KNEW IT!!!"
Pierwszy raz jak Rachel i Ross ponownie ze sobą zerwali (Ross przyznał że nie przeczytał listu, bo był za długi i zasnął itp.), Chandler schował się za drzwiami i w momencie gdy Rachel zatrzaskuje je za Rossem ("It dosen't happen to every guy and it is a big deal!" :D ) Chandler wyskakuje i krzyczy "I KNEW IT"
Drugi raz po tym jak Rachel i Monica przegrały konkurs wiedzy o Chandlerze i Joeym, Monica wkurza się na Rachel, że ta nie wiedziała na jakie nazwisko przychodzi TV Guide, który kradną od Chandlera i znowu słyszymy "I knew it".
Pytanie oddaje bo nie mam pomysłu.
To ja mogę zacząć:
- Chandler i Joey w CP nabijają się z Ross'a (po rozstaniu z Emily kiedy zaproponowali mu swój apartment)
- Phoebe z Rachel na balu charytatywnym
- Phoebe z Moniki kiedy ta sobie "świeżo" pofarbowała włosy
- Frendsi z Chandlera - że niby ma "gejowe" włosy
- Rachel z Ross'a w CP (to było po jeździe w Porche i on chcial od niej grzebień)
- Chandler i Joey z Mon kiedy Phoebe jej obcieła a la Dudley Moore:)
- Ross z Chandlera że ten wygrał konkurs na podobiznę Vanilla Ice (mniemam że chodziło o fryzurę):)..to na tyle ode mnie...pozdrówki
Jeszcze dorzucę kiedy Joey powiedział Chandlerowi że mógłby chociasz raz nie leżeć na plecach podczas sexu z Mon bo widać to po jego "przyklapniętych" włosach:):)
Ojciec Rachel także pytał sie Rossa, czy przypłynął wpław (w odniesieniu do jego włosów).
Monica śmiała się z Chandlera, gdy zapuścił wąsy na podobieństwo Richarda (nie wiem, czy można to zaliczyc do kategorii fryzur)