Mam prosbe. Czy ktos moglby mi wyjasnic pare rzecz- nie widzalam kilku ostatnich odcinkow i troche stracilam watek( wina tv i godziny nadawania...). Manowicie chodzi mi o Joela- czemu mieszka w indianskiej wiosce i rozstal sie z Maggie? W dzisiejszym odcinku jaik ona byla u niego cos mowili o tym ze on sie tam przeniosl z jej winy....o co chodzi???Dzieki z gory za pomoc pozdro
nie pamietam ktory to byl odcinek:) ale Joel bedac juz w indianskiej wiosce opowiada Edowi zdarzenia, ktore przynily sie do tego ze zamieszkal miedzy Indianami...A bylo to tak: Maggie i Joel postanowili zamieszkac razem (on przeprowadzil sie do niej), zaczeli mowic do siebie po imieniu:),ale odkad Joel zamieszkal u Maggie, zaczely przytrafiac sie dziwne wypadki (*czyt. bron zabezpieczona czy nie wystrzeliwala sama) do tego dodac ich rozne charaktery i rozstanie gotowe:) Maggie zerwala z doktorkiem, Joel musial sie wyprowadzic. Pojechal bodajrze odebrac porod (ale moge sie mylic) do indianskiej wioski i juz nie wrocil...a na samym koncu kazal Edowi przekazac Maggie, za caly czas o niej mysli! the end:))