PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37531}

Przystanek Alaska

Northern Exposure
1990 - 1995
7,7 30 tys. ocen
7,7 10 1 30110
7,6 7 krytyków
Przystanek Alaska
powrót do forum serialu Przystanek Alaska

Czy przypadkiem Ed nie ma czasami żółtej bluzy z wielorybem i napisem Przystanek Alaska?kilka razy prawie już przeczytałem ale nie do końca.ciekawe skąd ją wyrwał jeżeli to prawda.

brunos

Ale ty wolno czytasz nie potrafisz nadazyc za krotkim napisem z koszulki?:-Pmoze poprostu qp sobie okulary.
a wogole to gdzie zobaczyles eda z taka tandetna bluza?on nie mogl takiej ubrac, edzio przewaznie chodzi w czarnej skorze a nie w bluzach z wilorybem:/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
brunos

Potwierdzam ze Ed ma żółtą bluze z wielorybem albo orką nie jestem pewna bo niedwidziłam.We wczorajszym odcinku miał ją na sobie jak łowił ryby i sie skarżył że nie ma natchnienie.Opisuje to tak dokładnie bo jak widze niektórzy nie chcą uwierzyć że Ed oprócz czarnej skóry nosi jeszcze bluzy itp.Pozdrawiam

brunos

Spokojnie, kłócić się o bluzę? Co się dzieje na tym forum.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
brunos

Ehhh, przestańcie się zachowywać jak dzieci w piaskownicy. Myślicie że to tak przyjemnie czytać posty pełne przekleństw?

ocenił(a) serial na 8
precious_kiss

Ed w istocie ma żółtą bluzę z rybą, jednak wątpliwym jest aby był na niej napis 'Przystanek Alaska' bo niby skąd twórcy serialu mogli by wiedzieć w trakcie kręcenia serialu jak bedzie sie nazywał w Polsce. :P