PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37531}

Przystanek Alaska

Northern Exposure
1990 - 1995
7,7 30 tys. ocen
7,7 10 1 30145
7,6 7 krytyków
Przystanek Alaska
powrót do forum serialu Przystanek Alaska

Podobał mi się jeszcze ten, w którym Fleischman opowiadał Edowi, jak zamieszkał nad rzeką. Poza tym, kilka wcześniejszych zalatywało nudą, a dzisiejszy (z nowym lekarzem i jego żoną) był taki sobie. Obawiam się, że bez Fleischmana ten serial już mi się nie będzie podobał. Szkoda, że twórcy zrezygnowali z jego postaci, bo jego perypetie najbardziej mi się podobały z całego serialu.

ocenił(a) serial na 9
Malignus

Masz racje!! Bez Fleischman'a to juz nie Przystanek(!) swoja droga po jego odejsciu mogli zakonczyc serie!Bo tak bez niego to bezsensu:/ A dzisiejszy odcinek z tym nowym lekarzem...nie wymaga komentarza!!

Malignus

Tak dla Twojej informacji,to nie twórcy serialu zrezygnowali z Fleischmana,tylko sam aktor odszedł z "Przystanku Alska" na własne życzenie.

Martin_Eden

Ale odszedl, bo mial w planach jakis film, zgadza sie?
Bo jesli chcial odejsc, to czemu dopiero na 8 epizodow przed skonczeniem 6 serii, a nie wczesniej?

michax

Z tego co pamiętam,to Rob Morrow obawiał się zaszufladkowania i dlatego zrezygnował.Była to chyba nagła decyzja dlatego zagrał jeszcze w kilku odcinkach ostatniej serii.Pewnie gdyby dalej grał,to serial jeszcze byłby kontunuowany.