PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37531}

Przystanek Alaska

Northern Exposure
1990 - 1995
7,7 30 tys. ocen
7,7 10 1 30110
7,6 7 krytyków
Przystanek Alaska
powrót do forum serialu Przystanek Alaska

Mam pytanie czy Fleischman i Meggie byli razem bo nie umiem sobie przypmniec czy byli razem. Jesli wiecie to dajcie odpowiedz.

Sonia_2

Nie byli razem. Byli prawie, ale w końcu nie. Ostatnie odcinki są w ogóle bez Fleischmana. Meggie zaczyna czuć mięte do ... takiego wysokiego, z długimi włosami, nie pochodzącego z Alaski, ale występującego od początku w serialu. Nawet nie brakowało mi Fleischmana po tym jak przestał występować w serialu.

MackuPicku

masz na mysli tego chrisa. A dlaczego juz nie bedzie Fleischman nie ogladałam dwóch ostatnich serii.

Sonia_2

Doktorowi skończy się kontrkt na wygnaniu i wróci do NY. Zastąpi go jakaś kobieta, ale nie pamietam kto to był. Ale to dopiero za sto odcinków. Pojawi sie jeszcze masa różnych, ciekawych postaci. Między innymi doktor Green z ER;) Meggie będzie z nim kombinowała;)

MackuPicku

ten serial jest niezmiernie nudny niewiem jak kiedyś w młodzieńczych latach mogłam go oglądac.... heheh

kosmitka_

oj ada, ada to nie wypada;)

Ale mówią, że tylko krowa nie zmienia poglądów, więc krową nie jesteś - hehe

ocenił(a) serial na 8
Sonia_2

podobno Meggie i Joel mieszkali ze soba przez pewien czas ale non stop sie klucili wiec sie dr wyprowadzil do indian ale nie wiem bo jeszcze nie widzialam tych odcinkow tylko czytalam opisy

ocenił(a) serial na 8
Sonia_2

fleischman zniknie?! nie! tylko nie to. bez niego to juz nie bedzie to samo ;(

użytkownik usunięty
Maniaska

We wtorkowym odcinku było nieźle ;D A dzisiaj (środa) Meggie zapomniała. Ale perfidny Flejschman ;) jej przypomniał ;)
Pozdro