wie ktoś moze dlaczego od poniedziałku (2.10.2006) nie będzie już "Przystanku..." w TVN7? Dziś jest dopiero odc.62, a gdzie reszta - do 110? Po przjrzeniu programu tv zauważyłam, że od poniedziałku będzie "Nash Bridges", a "Przystanek Alaska" to niby gdzie - ulotnił się? Nienawidzę TVN-u za to ze często właśnie bez żadnego uprzedzenia przerywają emisje różnych seriali! Czy ktoś ma może jakieś informacje co do tego czy "Przystanek..." się jeszcze pojawi w TVN7??? Atak poza tym to ŚWIETNY SERIAL ;)
Nie wiem dlaczego przestali emitować "Przystanek Alaska". W poniedziałek wysłałem zapytanie ze strony tvn7, ale jeszcze mi nikt nie odpowiedział.
Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych.
Nie znajduje odpowiedzi tłumaczącej działanie tvn7, tak samo jak pozostałi jestem zdegustowana decyzją telewizji, Nash Bridges? Któż to jest Nash Bridges? pozdrawiam
Pewnie dlatego przerwali że to były już powtarzane w tym roku odcinki. Cały serial był emitowany wczesniej na TVN.
Ale jak już zaczęło TVN7 powtarzać serial to mogli juz dociągnać do końca, dla mnie jednak bardziej niezrozumiałe było że TVN nie puściło ostatniego odcinka, tylko skończyli na przedostatnim.