PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809621}

Pułapka

2018 - 2019
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22170
4,9 7 krytyków
Pułapka
powrót do forum serialu Pułapka

Ojciec okazał się bestią a Olga urodziła się w wyniku gwałtu. Można było się domyślić po reakcji matki Olgi we wcześniejszych odcinkach.

Wątek porwania Stasia zaskoczenie.Na to nie wpadłem.Śmierć żony Czarnego idiotyczna.

Czemu Rakowiec od razu nie powiedział ? Bał się że pójdzie siedzieć za współudział?

Marcin5800

Ogólnie z tym ojcem Olgi jako Bestią zakręcili. W sumie nie do końca wyjaśnili Rakowca w tym wszystkim, bo okej krył Warskiego, ale ci podejrzani kolesie i reszta? Z wątkiem Stasia nie było w sumie innej mowy więc tego się spodziewałem. Bardziej się dziwię, że Koman dalej żyje i pewnie w trzecim sezonie będzie Olgę dalej nękać (a pewnie trzeci sezon zrobią). Ale co w nim by miało być to nie wiem za bardzo.

Marcin5800

No ja po drugim odcinku przewidywałem, że Warski będzie Bestią, ale miałem nadzieję, że jednak inaczej to rozegrają, bo takie rozwiązanie jest straszne sztampowe. No niestety producenci wybrali to bardziej przewidywalne i banalne rozwiązanie.

Marcin5800

Akurat to ze Stasiem od razu przewidywałam - matka jak go porwano, nie przejęła się - pierwsza jej rozmowa z Czarnym o porwaniu i już wiedziałam, że Koman z nią to zaplanował. Celowo kazała dziecku iść na zewnątrz. Całe jej zachowanie wskazywało, że nie musi się martwić o syna.

Co do tożsamości Bestii to owszem, zakręcili. A może inaczej - ja nie chciałam, żeby to był Warski, no ale cóż.