Jak dla Mnie jedyny polski serial na światowym poziomie. Każdy odcinek trzyma w napięciu ale z tego co widze inni wola m jak miłość i inne szmiry
Po 3. odcinku podniosłem ocenę o oczko, bo zaczęła mnie razić ta ocena - nie jest to poziom "Detektywa" ale jak na polskie standardy to rewelacja!
Rojst akurat bardzo stracil w ostatnim odcinku. Po super 4odcinkach final mocno kiepski i rozczarowujacy
To prawda, ale i tak Rojst w całości broni się całkiem nieźle, a taka Pułapka może mu jedynie buty czyścić.
Nie no, nie jest az tak zle. Biorac pod uwage np belfra to pulapka wypada calkiem niezle. Rojst mial duzy potencjal na poczatku, ale sporo watkow jest niedokonczonych i to, w mojej ocenie, aporo ja obniza. Nie znamy powodow, dla ktorych chlopak popelnil samobojstwo, myslalam, ze bedzie za tym jakas wielka sprawa. Watek lasu nierozwiniety. Fronczewski gra wiecej w prologu niz w samym serialu i w sumie to nie wiem czy jakby go nie bylo to bylaby duza strata (nie chodzi mi o samego aktora, bo ho uwielbiam, ale o postac). Moge wymieniac i wymieniac. A w pulapce akcja sie toczy szybko i sprawnie.