PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809621}

Pułapka

2018 - 2019
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22170
4,9 7 krytyków
Pułapka
powrót do forum serialu Pułapka

Niestety miałam nadzieje że to bedzie dobra produkcja, bo po zwiastunach wydawał sie bardzo klimatyczny i tajemniczy. Już po pierwszych minutach się zawiodłam, drętwą grą aktorską nastolatek. Dzięki Bogu gra aktorska Agaty Kuleszy się broniła w całości. Mnóstwo niedociągnięć i absurdu. Serial jak dla mnie troche na siłe a miał potencjał.

ocenił(a) serial na 7
Isabella_Swan

Moim zdaniem ten potencjał wciąż ma, jesteśmy dopiero po pierwszym odcinku, myślę, że z odcinka na odcinek się będzie rozkręcać także z opinią typowo negatywną może warto się wstrzymać, a być może miło się zaskoczymy.

skaj15

Zgadzam się, że serial ma potencjał. Agata Kulesza gra fenomenalnie, bardzo autentycznie. Za to ta Marianna Kowalewska zbyt sztucznie wypowiada swoje kwestie.

banan9071

Mnie się bardzo spodobał pierwszy odcinek. Ale tak, serial nie zostanie na długo. To 6cio odcinkowa produkcja.

banan9071

Ta dziewczyna miała bardzo dobrą epizodyczną role w Rojście, w Pułapce póki co bardzo nierówno. Ale zrzucałabym winę też na pomysł na tę postać, która z jednej strony jest nieprzyjemna, zamknięta w sobie, twarda, a z drugiej strony robią z niej ofiarę losu, która pozwala się popychać i podkładać sobie nogi praktycznie przez każdego... Takie piętnowanie rówieśników znacznie wiarygodniej wyszło w Rojście. W Pułapce było koszmarnie sztuczne. Ale jak mamy już ten epizod za sobą, to może aktorka pokaże się od lepszej strony, nie będzie musiała już udawać, że nie daje sobie rady z koleżankami, które grają aktorki znacznie mniej wiarygodne od niej...

Isabella_Swan

no i dobrze że nie zostanie na długo, zazwyczaj dobre seriale nie ciągną się w nieskończoność.
dobrze opowiedziana historia na jeden sezon zdecydowanie wystarcza, po co ciągnąć dłużej.