PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809621}

Pułapka

2018 - 2019
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22170
4,9 7 krytyków
Pułapka
powrót do forum serialu Pułapka

...dodajmy spoilery teoretyczne, czyli co tam się dalej upichci:

skorumpowane politycznie gliny wyrzuciły przez okno po ciemku nie tą dziewczynę co trzeba

ot, miała bluzę tej właściwej, po co się przyglądać (scena w kiblu z oboma dziewczątkami była dla zmyłki)

chcieli ją uciszyć bo mając cztery lata była świadkiem ich niecnej zbrodni,

albo ubili jej ojca (facet z portretu) albo na portrecie jest brudny glina który go ubijał.

Lichota nie gra złego, lusterko też było dla zmyłki,

on ją śledził ale z zamiarami neutralnymi (pewno jeszcze sam ją podrzucił pod ten obiekt publiczny, gdzie ją znaleźli jak miała cztery lata i traumę po zbrodni)

Kulesza się nawróci,
albo sierotce znajdzie resztki biologicznej rodzinki albo sama przygarnie.

Kibel na zasuwę od zewnątrz wszyscy widzieli to narzekać na niego nie będę, ale faktycznie plot twist ciekawy.

ocenił(a) serial na 7
Prozalina

Pomysł, że to była wrong girl, ta co wypadła przez okno ciekawy:)

Prozalina

też mi się wydaje, że to może być prawda z tym pomyleniem dziewczyn :)
bo przecież na pewno nie zabiła jej Ewa Maj, a faktycznie tamta ukradła jej bluzę, więc mogli ją przez to z Ewą pomylić.

Rejka

Zapomniałam dodać, swoje przypuszczenie.
Podejrzewam, że Olga Sawicka też była w sierocińcu, parę razy zaczynała coś na ten temat sugerować w rozmowie z Ewą, a w scenie w biurze dyrektorki dziwnie przyglądała się zdjęciom adoptowanych dziewczyn.
Nie wiem tylko dlaczego nikt by o tym nie wiedział skoro jest sława, ale może jakoś to później wyjaśnią.

ocenił(a) serial na 6
Rejka

Jestem po 3 odcinku i jest rozmowa Sawickiej i dyrektorki ze sawicka byla w tym domu dziecka i nazywala sie Magda i jest pokazany jej watek jak byla nastolatka......

AGATA2376

Cóż, ja dopiero ten jeden widziałam bo sobie spokojnie w telewizji na TVN'ie oglądam :p ale jak trafiłam to miło :) może teraz pójdę i zagram wreszcie w jakiegoś totka ;)

ocenił(a) serial na 6
Rejka

No trafilas

Rejka

"Nie wiem tylko dlaczego nikt by o tym nie wiedział skoro jest sława, ale może jakoś to później wyjaśnią" - nie wiadomo, ile lat naprawdę ma Małgorzata Rozenek (są różne teorie), więc możliwe, że nikt nie zna prawdy o Oldze :)