PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608225}

Pułapki umysłu

Perception
2012 - 2015
7,4 5,7 tys. ocen
7,4 10 1 5720
Pułapki umysłu
powrót do forum serialu Pułapki umysłu

Kolejny procedural z nietypowym bohaterem, choć tacy już byli (vide Monk). Nuda,
wyłączyłem w połowie drugiego odcinka.

ocenił(a) serial na 3
Shinkansen

Zgadzam się szkoda czasu ,badziew

ocenił(a) serial na 8
Shinkansen

Mi to przypomina marną próbę naśladowania "Mentalisty" :/

ocenił(a) serial na 8
patryk_tyszkowski

Jestem wielką fanką Jane'a i, faktycznie, zauważyłam wiele podobieństw w zachowaniu postaci, analogiczna jest nawet budowa serialu, o czym wspomina się w innym wątku na tym forum. Łączy ich pobyt w szpitalu psychiatrycznym i schorzenie natury psychicznej. Z tym, że Patricka odróżnia brak halucyjnacji, no, chyba że weźmie spory łyk belladonny. ; )

Lajonowa

to co? jak powstał jeden film miłosny to nie może być ich więcej? 70% miłosnych ma taką budowę. jest facet, spotyka kobietę, są razem, kłótnia, powracają do siebie i wielka miłość.... Fakt że powstał Monk, Mentalista czy każdy inny nie może zabraniać próbowania czegoś podobnego, mi np. Z tych wszystkich Pułapki Czasu najbardziej mi się podobają

ocenił(a) serial na 7
Shinkansen

to co zamiast tego? Bo ja juz nie mam pomyslu (scenarzysci najwidoczniej tez nie :-D), a ogladac cos sie chce.

mr_bombastic

bombastic łączę się w bólu :p jestem po white collar, suitsach, magii kłamstwa, detektyw king itp... już nie wiem po co sięgnąć :p

Shinkansen

Monk lepszy ten narazie mnie nie wciąga.