PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

Interesuje mnie ktora postać najbardzej lubicie?

Kelso - ktory uwaza sie za najprzystojniejszego a jest glupiutki na maksa
Hyde'a - ktory na każdym kroku sledzi poczynania rzadu i udaje twardego bez uczuc
Fez'a - ktory je tylko cukierki i nikt nie wie skad tak naprawde pochodzi
Donna - twarda laska z sasiedzwa
Jakie - najpiekniejsza dzieczyna z Wisconsin

Hm?

agae_wk

najlepsza jest kitty ;))) na poczatku jej smiech mnie irytowal, ale potem zaczął mnie bawić ;P niepozorna z ciętym językiem. wali prosto z mostu i jako jedyna potrafi dopiec Redowi ;)

alicepl

Nie chodzi o to że ona potrafi mu dopiec ale Red po prostu sie jej slucha. ona ma mily charakter, on jest typewm sanafebicza:D ale to ona rządzi. Kitty rules:]

Jak dla mnie i tak Kelso i Jakie wymiataja.

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

dla mnie dużym problemem jest stwierdzić kto jest najlepszy :)
najbardziej mnie śmieszy Kelso i Fez, no i później Hyde i Jackie
Duet Kitty Red tez rozwala :)
Największym atutem jest to że każdy jest inny i tworzy to wybuchową mieszankę humoru :D
Zapraszam na mojego "bloga" :) niedawno powstał wątek tego mało znanego niestety w Polsce serialu

ocenił(a) serial na 10
Lazy_Mieszczuch

Dlaczego nikt nie wspomniał o Ericku?? Przecież to również bardzo ważna postać!

drake_5

No właśnie - przyznam sie ze jest on tak oczywista postacia ze najnormalniej o nim zapomnialam:)

ale i tak kelso wymiata i te jego wyimaginowane roboty kosmici i zywe balwany:]

ocenił(a) serial na 10
alicepl

myślę, że każda postać wniosla coś do serialu. kokokolwiek brakowało to serial tracil (matka dony, czy siostra erka) uważam ten serial za kultowy i nie uważam aby Loe (coolmen) wniósł coś niesamowitego do serialu i niezbędnego. Młodzi się uczyli i grali świetnie z odcinka na odcinek. Ale myślę, że bez seniorów Formanów ten serial najbardziej by stracił ("noga w tyłku" Reda i "zbywalny śmiech" Kity jak reklama karty "niezastąpione"
Pozdrawiam wszystkich miłośników 70'show

agae_wk

Eric jest fajny, przez tą swoją porządność i inteligencję, ale również najbardziej lubię Kelso :) ale pozostali też są świetni. Jackie jest super bezpośrednia, Donna twarda babeczka z kamienną twarzą, Fez jest świetny w niektórych momentach, a Hyde fajnie się nabija z pozostałych :) bardzo lubię ten serial :)

evinx

zapomniałam dodać, że ojciec Eric'a jest śmieszny :)

evinx

Kelso to śmieszna postac, bo jest taki głupi :) Dobry jest też hippis, u którego pracował Hyde. Natomiast najładniejsza jest zdecydowanie Jackie. Piękna dziewczyna.
Ogólnie biorąc nie mam ulubionej postaci w tym serialu. Wszystkie lubię mniej więcej tak samo.

agae_wk

Jak dla mnie to Leo rządzi - "Hey Man" xD

ocenił(a) serial na 10
SeBoLeX

Właśnie się zorientowałem, że pominąłem LEO najbardziej lajtowego hipisa na świecie :) poza ekranem Leo - Tommy Chong to bardzo barwna postać warto przeczytać:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Tommy_Chong

Kto jak on mógł by zatrzymać się w Point Place żeby zatankować auto i zostać kilka lat jak nie Leo :D
pozdro

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

NAJLEPSZY JEST FEZ KOCHAM GO!!!!JEGO TEKSTY MIAZDZA MNIE :D

ocenił(a) serial na 10
Kasiczkaa

Najlepsze postacie to Kitty, Kelso, Hyde i Leo.
Boże, jak ja kocham ten serial...:)

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

Hmm, trudno wybrać najlepszą postać, bo każda z postaci ma coś co mnie bawi. No ale jeśli musiałbym to Red Forman który mówi jacy wszyscy są nieudacznikami i zawsze daje dobry rady...

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

Hyde! Lajt gość i często przychodzi w fajnych koszulkach (Led Zeppelin, AC/DC, Black Sabbath itp) :D

ocenił(a) serial na 8
agae_wk

Hyde jest nie tylko zabawny, inteligenty, spoko, ale i seksowny :) Lubie tez Erica, ktory zawsze wszystko pieprzy...

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

dla mnie Kelso i Jackie Kelso ze swoim "awesome"(osom) i Jackie za piekno najladniejsza aktorka Mila Kunis i taka slodziutka idiotke grala

ocenił(a) serial na 10
Discoman

a zxapomnialem o leo to az lzy plyna do oczu jak go widze na ekranie chlop wymiata po stokroc

agae_wk

najbardziej lubie Kelso:)
potem Jackie, ale tylko tą z pierwszyszch sezonów :)

ocenił(a) serial na 10
ulla83

najlepszy jest Hyde i Red, niem ma na gości nikogo w tym serialu

agae_wk

zdecydowanie Kelso, 8 seria bez jego przypałów to nie to co wcześniej, szkoda że nie nakręcili więcej serii bo ten serial totalnie mnie wciągnął...

agae_wk

Leo!
zaraz za nim Kelso i Hyde..

ocenił(a) serial na 10
jju

Leo to najlepsza postać - jeśli można tak uznać - drugiego planu. ciężko jest zdecydować się na kogoś szczególnego, bo każda postać ma swoje cechy , za które je lubimy. stawiam jednak na bezwzględnego oprawcę koreańczyków a zarazem człowieka który nigdy nie nauczył się imienia tajemniczego obcokrajowca pomieszkującego w jego domu - Red Forman !

ocenił(a) serial na 10
jju

Leo to najlepsza postać - jeśli można tak uznać - drugiego planu. ciężko jest zdecydować się na kogoś szczególnego, bo każda postać ma swoje cechy , za które je lubimy. stawiam jednak na bezwzględnego oprawcę koreańczyków a zarazem człowieka który nigdy nie nauczył się imienia tajemniczego obcokrajowca pomieszkującego w jego domu - Red Forman !

użytkownik usunięty
agae_wk

1.Hyde - za swój luzacki styl i zabawne teksty,
2.Kelso - za totalną głupotę :)
3.Red - za swoje nieśmiertelne teksty: "My Foot Kicking Your Ass!" oraz "You Dumbass"
4.Erick - chudy, niewysportowany czasem nierozgarnięty ale za to bardzo zabawny
5.FEZ - za śmieszny akcent i czasem niezrozumiałe teksty
6.Kitty - za ten jej zabójczy śmiech
7.Donna - najsilniejsza dziewczyna w "paczce"
8.Jackie - za to, że jest szczera do bólu

użytkownik usunięty

No właśnie jeszcze Leo, taak najzabawniejszy hippis w historii telewizji: "Whooo that's cool men" ;)

ocenił(a) serial na 9

Hyde jest najlepszy nich wszystkich a potem jest Red

Ryan

Hyde i Kelso naturalnie, idelanie pasuja do postaci ktore graja...ciezko musialo byc na planie w trakcie krecenia prawdopodobnie nie dalabym rady ze smiechem :D

ocenił(a) serial na 9
chicken86

Duża Ronda też była świetna :D:D:D......................

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

Hm, ciężko wybrać ulubioną postać, gdyż wszystkie są niesamowicie zabawne, a aktorzy doskonale dobrani do granych przez siebie ról. Po dłuższym namyśle mogę stwierdzić, że najbardziej przemawia do mnie postać grana przez Mastersona, czyli Hyde. Przede wszystkim dlatego, że jest niesamowicie sarkastyczny:)Drugi w kolejności jest Kelso, którego braki w szarych komórkach sprawiają, że jego głupota nie ma granic, a co za tym idzie - potrafi rozbawić mnie do łez.
Pozdrawiam wszystkich fanów serialu!

agae_wk

trudno wybrać ;D
Fez ze swoimi cukierkami ;
Kelso ze swoim 'BURN!' ;
Kitty ze swoim śmiechem;
Red ze swoimi tekstami;
Jackie ze swoją głupotą i robieniem lalki barbie z Kelsa

itd.

ONI WSZYSCY SĄ ŚWIETNI !! XD

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

1, Red za "You dumb-ass"
2, Fez za fajny angielski
3, Hyde za "cool" i "whatever" spoko koleś

poza tym podoba mi się Caroline(dziewczyna feza),podobała się ona wam?? wiem że była stuknięta ale super laska

ocenił(a) serial na 10
Green_Dragon

Kurcze nikt nie wspomniał o Bob'ie, przecież on też jest rozbrajający, te jego teksty i mimika twarzy - rewelacja. Ale tak ogólnie to uważam że Fez jest the best - "good day, I say good day !!"

ocenił(a) serial na 10
wergil

Dla mnie bezapelacyjnie najlepszy jest Fez ;D Nie umiem powiedziec, dlaczego. Ma głupie teksty ale w sumie jest całkiem inteligentny.
Eric też rządzi, ofiara trochę z niego ale słodka ;D
No i Hyde. Jestem zdziwiona, bo zazwyczaj nie lubię kogoś, kto walczy (w tym wypadku o Donnę) z kimś, kogo bardzo lubię (czyt. Eric). Zazwyczaj na starcie taki wróg odpada. Ale Hyde? Jego nie da się lubic, świetnie gościa dobrali ;)

ocenił(a) serial na 10
bloom37

Red- Holly crap!

za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

Kocham ich wszystkich - każdego za coś innego, ale nie ma takiej postaci, której bym nie lubiła. Ostatnio zdałam sobie jednak sprawę, że z jakiegoś powodu faworyzuję Hyde'a - super gość, uwielbiam jego poczucie humoru, mogłabym mieć takiego mena na stałe xD.

ocenił(a) serial na 10
TheFuturist

Kurde, obejrzałam większą ilośc odcinków, filmiki na YouTube, mnóstwo rzeczy i chyba jestem zmuszona zmienic zdanie ^^
Zdecydowanie moją ulubioną postacią jest Hyde. Poczucie humoru, ironia, złośliwośc, szczerośc i jego sprzeczki z Jackie... :D

ocenił(a) serial na 9
agae_wk

Ja niedawno obejrzałem ostatni odcinek [ ;( ] i najbardziej szkoda mi Leo i jego "Hey man..."

ocenił(a) serial na 7
agae_wk

Najlepszy jest Hyde. Swego czasu udało mi się dostać identyczne okulary jak on, i też zasuwałem w nich pół dnia. Niestety wszystko co fajne kiedyś się psuje :P

ocenił(a) serial na 10
Corn

Leo - wiecznie zrajany hipis ;P wszystkie sceny z nim są super...

http://www.youtube.com/watch?v=dFz-oMdgGEA

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

Ogólnie to uwielbiam wszystkich bohaterów serialu oprócz Reda...ALe najczęściej rozbawia mnie Fez,Lorie i Jackie;D ten serial wymiata;PPP

ocenił(a) serial na 10
agae_wk

Hyde jest najlepszy, szczególnie kiedy uczył Jakie być "zen":))
Nie za bardzo lubię Erica..
Po za tym wile razy przy tekstach Feza czy Kelso płakałam ze śmiechu;))

gosiaos2

KELSO KELSO KELSO i jeszcze raz ...BURN:) wymiekam:)

ocenił(a) serial na 10
gosiaos2

Właśnie ten odcinek,gdy Hyde uczy Jakie być Zen jest moim ulubionym:D:D hah..A jakie są wasze ulubione odcinki?

LadyStar

****************FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ****************
KOCHAM GO! JEST TAKI SŁODKI I WRAŻLIWY! I ŚLICZNY! MA NIEPOWTARZALNĄ URODĘ, WYGLĄDA JAK PERUWIAŃCZYK ALBO CHILIJCZYK...KOCHANY JEST!

agae_wk

Nie chce mi się czytać wszystkich waszych wypowiedzi ale dla mnie ten serial dużo traci przez takie żałosne postaci jak Jackie czy Fez. Jackie jest strasznie irytującym narcyzem a Fez nigdy nie powiedział niczego śmiesznego bo tylko parafrazuje żarty kolegów albo wszystkich nazywa "whore". Najlepsze postaci to bez 2-óch zdań Eric i Red. Takie sceny w których pokazane są starcia ojca i syna, śmieszą najbardziej. Całkiem przyjemnie się również ogłada wątek miłosny Erica i Donny. Kitty wymieniłbym w następnej kolejności chociaż jej śmiech robi się irytujący w 2/3 sezonie. Hyde jest spoko, potrafi rzucić ciętą ripostę. Kretyn Kelso swoją głupią miną ciągle mnie wkurza, chociaż jego mogę jeszcze strawić. Jackie i Fez j/w.

ocenił(a) serial na 8
agae_wk

1. Jackie -> ta jej pogarda dla biednych ludzi :) Jest baardzo ładna i tak na prawdę bardzo kocha swoich przyjaciół i potrafi wiele dla nich zrobić (np. gdy spłaciła ratę za pierścionek zaręczynowy)
2. Hyde -> po prostu "whatever"
3. Kitty -> jest przeurocza, a przy tym potrafi manipulować ludźmi.
4. Eric -> Troche ciotowaty i niezdarny, ale w sumie fajny z niego dzieciak ;)
5. Kelso -> Przystojny przygłup. Chyba najśmieszniejsza postać w serialu.
6. Red -> Czasami potrafi mnie wkurzyć, ale przecież o to chodzi ;)
7. Leo -> Wiecznie zjarany hippis ;) Szkoda, że tak szybko zniknął.
8. Laurie -> Bardzo ją lubiłam ale gdy grała ją Lisa Robin Kelly. Po zmianie aktorki postać zrobiła się kompletnie bezbarwna.
9. Donna -> Asertywna i bystra, ale dla mnie troche za mało dziewczęca i zbyt egoistyczna.
10. Fez -> Denerwuje mnie w 100% :P

ocenił(a) serial na 10
zuzia_s

Hyde oczywiście ;)

ocenił(a) serial na 8
korena

najbardziej bawi mnie głupota Kelso i rozbrajająca nieśmiałość Erica, ale sympatię najbardziej wzbudzają u mnie Hyde i Donna - w sumie mogli by być para, pasowali by do siebie. Hmmm... może nawet tak później jest, bo obejrzałem dopiero niecały pierwszy sezon :roll:

Wiwern

Hyde jest spoko ,Red tez jest niezły .Jackie równiez i ogólnie cala obsada jest trafiona.