Interesuje mnie ktora postać najbardzej lubicie?
Kelso - ktory uwaza sie za najprzystojniejszego a jest glupiutki na maksa
Hyde'a - ktory na każdym kroku sledzi poczynania rzadu i udaje twardego bez uczuc
Fez'a - ktory je tylko cukierki i nikt nie wie skad tak naprawde pochodzi
Donna - twarda laska z sasiedzwa
Jakie - najpiekniejsza dzieczyna z Wisconsin
Hm?
Hyde jest rewelacyjny! Jestem juz w polowie (zaczynam5serie) i nie wyobrazam sobie serialu bez Erica:( a slyszalam,ze ma odejsc... ;( no i Lorie i Midge byly swietne! Przynajmniej teraz jest Leo: )
Red Forman rzadzi (wzor ojca ;) ), Kelso najzabawniejszy, a Lorie najladniejsza. Ale kazda z postaci jest niezastapiona, dlatego 8 seria choc fajna to juz nie to samo bez Erica i Kelso
Najśmieszniejsza postać - zdecydowanie Kelso.
Najfajniejsza postać (taka, którą polubiłabym na żywo jako osobę) - chyba Eric.
Nigdy natomiast nie przepadałam za Donną (ani śmieszna, ani fajna jako osoba) i za Hyde'm (jego wyluzowanie było zbyt nachalne).
Fotograf, pracodawca Hyde'a, który wystąpił w drugim sezonie. :) Szkoda, że tylko gościnnie.
O to fajnie, ale jestem dopiero na etapie drugiego sezonu. :)
Właśnie przeczytałem sobie trochę o nim, czyli o Tommym Chong'u. Bardzo ciekawa postać. Myślałem, że on jest tak ucharakteryzowany w serialu, natomiast okazuje się, że taki jest naprawdę. :)
Jak dla mnie to jest mój ranking:
1. Red- za "I`ll kick your ass"
2. Kitty- za jej śmiech
3. Jackie- na początku wkurzająca, a potem śmiesznie samolubna
4. Leo- "Oh man"
5. Kelso- za to, że jest po prostu głupi
6. Hyde- ma świetne okulary
7. Donna
8. Midge- nie zapomnę jak podczas "Gwiezdnych Wojen" zapytała Boba, czy to jest prawdziwa historia :D
9. Erick
10. Laurie
11. Fez
12. Bob
najzabawniejsze jest to, że Jacki naśmiewa się z Faza, a tak w prawdziwym życiu to ona się urodziła na ukrainie, a Fez w usa
FEZ Rulez !!!
"Good day. I said good day!"
Świetny serial, najlepszy jaki oglądałem.
I co z tego, że się urodziła na Ukrainie? Ma to jakieś znaczenie?
BTW. Absolutnie Red :) Twardy wobec całej paczki, manipuluje Bobem, ale jest taki uległy wobec Kitty :) No i Leo. A najbardziej nie lubiłem Joanne i tego małego chłystka, blondyna, który potem grał jeszcze w kilku filmach. I bohatera z ósmego sezonu. Nawet nie pamiętam jak się nazywał, był tak bezbarwny.