PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=587826}
6,6 4,6 tys. ocen
6,6 10 1 4620
Ratownicy
powrót do forum serialu Ratownicy
miluniania

słabo..czekałem na ten serial i się rozczarowałem..pierwszy odcinek nie zachęcił mnie do zobaczenia drugiego.

ocenił(a) serial na 8
miluniania

całkiem całkiem.. :) troche akcji, nutka tajemnicy, odrobina seksu i korupcji, goralski jezyk (nie to co w tym nowym janosiku) no i nasze piekne gory :D
Po pierwszym odcinku napewno obejrze nastepny :)

miluniania

Cholera , odrobinę jednak wymuskane jest wszystko w tym filmie. Średnio mi się podobał ten pierwszy odcinek.
Natalia Rybicka za to bardzo zmysłowa :)

ocenił(a) serial na 5
TintoBrass

żenada, jak zobaczyłem lawinę w pierwszych minutach to już mi się odechciało. nie zostanę fanem tego serialu

edrys

Jak na serial to lawina całkiem całkiem, ogólnie przyzwoity, to tylko serial ( chyba nie liczyliście na początek jak z "Lost" :) ) Pod względem choćby realiów o wiele lepszy od Polsatowskiego Giewontu.

miluniania

Mnie ten odcinek zaintrygował. Intryga kryminalna, odrobina seksu, jacyś młodociani z porypaną psychiką, do tego ładne widoki Tatr. Dla mnie bomba. Jestem ciekawa kolejnych odcinków. Na momenty z lawiną, nie do końca przekonujące, nie zwracam uwagi.

ocenił(a) serial na 2
monika_matyjaszczyk

Albo scenariusz pisał półdebil albo Linda przeforsował swoja cwaniacką wersję naczelnika TOPR. Babka wśród ratowników jak w reklamie środka przeciwbólowego. Czerstwy produkt.

ocenił(a) serial na 5
majecha

Po kilku odcinkach podniosłem swoją ocenę o kilka punktów, ale wciąż uważam, że serial jest raczej słaby. Oglądam, bo mojej żonie z niewiadomych powodów się bardzo podoba.

miluniania

Wie ktoś w którym miejscu w tatrach kręcili tą lawinę w źlebie ?

ocenił(a) serial na 4
zgredable

Wszystko co w Tatrach (oprócz paru ogólnych planów) kręcili na Słowacji.
Śmigłowiec też lata z Popradu a nie z Zakopanego.