słabo..czekałem na ten serial i się rozczarowałem..pierwszy odcinek nie zachęcił mnie do zobaczenia drugiego.
całkiem całkiem.. :) troche akcji, nutka tajemnicy, odrobina seksu i korupcji, goralski jezyk (nie to co w tym nowym janosiku) no i nasze piekne gory :D
Po pierwszym odcinku napewno obejrze nastepny :)
Cholera , odrobinę jednak wymuskane jest wszystko w tym filmie. Średnio mi się podobał ten pierwszy odcinek.
Natalia Rybicka za to bardzo zmysłowa :)
żenada, jak zobaczyłem lawinę w pierwszych minutach to już mi się odechciało. nie zostanę fanem tego serialu
Jak na serial to lawina całkiem całkiem, ogólnie przyzwoity, to tylko serial ( chyba nie liczyliście na początek jak z "Lost" :) ) Pod względem choćby realiów o wiele lepszy od Polsatowskiego Giewontu.
Mnie ten odcinek zaintrygował. Intryga kryminalna, odrobina seksu, jacyś młodociani z porypaną psychiką, do tego ładne widoki Tatr. Dla mnie bomba. Jestem ciekawa kolejnych odcinków. Na momenty z lawiną, nie do końca przekonujące, nie zwracam uwagi.
Albo scenariusz pisał półdebil albo Linda przeforsował swoja cwaniacką wersję naczelnika TOPR. Babka wśród ratowników jak w reklamie środka przeciwbólowego. Czerstwy produkt.
Po kilku odcinkach podniosłem swoją ocenę o kilka punktów, ale wciąż uważam, że serial jest raczej słaby. Oglądam, bo mojej żonie z niewiadomych powodów się bardzo podoba.