Ten serial był najlepszym serialem jaki TVP kiedykolwiek wyprodukowało (no może Oficer
ale tylko pierwszego sezonu). Jak siadam przed telewizorem i widzę te wszystkie Barwy
Szczęścia, M jak miłość itp. to aż się niedobrze robi
Też myslę że obok Oficera 1 i kilku innych ten serial jest ok, szczególnie przy tej szmirze którą się dziś kręci
zgadzam się jak najbardziej, bardzo przyjemny i ciekawy. Pewnie tylko dla tych co kochają góry!!!
kocham góry i uwielbiam Lindę
ale serial uważam za kiepski i nieciekawy... w tej materii polecam "Prowokatora"
serial całkiem niezły, przede wszystkim temat dobry
szkoda tylko, że Linda przez kilka odcinkow z rzędu jest nieprzytomny, czyli wcale go nie ma, a szkoda, bo lubiłam tę postać
nie wiem, co było dalej bo jakims dziwnym trafem właśnie przerwano emisję!!! czy ktoś wie dlaczego?
nie przepadam natomiast za Staszkiem, taki arogancki typek
Dobry serial, nie musiał być realistyczny, bo to nie dokument ale serial! Dla mnie 8/10 - również uważam że jeden z lepszych polskich seriali!
No to jest tylko moje zdanie. Oczywiście w TVP były inne dobre seriale ale Ratownicy są jedna z lepszych produkcji OSTATNICH LAT
"Ten serial był najlepszym serialem jaki TVP kiedykolwiek wyprodukowało(...)" - powyżej nieco inaczej sformułowałeś swą opinię :D