PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647657}

Ray Donovan

2013 - 2020
7,9 19 tys. ocen
7,9 10 1 18567
7,6 11 krytyków
Ray Donovan
powrót do forum serialu Ray Donovan

Nie wiem jak inni go odebrali, ale ja miałem ubaw przez większą część odcinka, że nie wspomnę o tym co działo się na przyjęciu urodzinowym młodego :D Określenie "katastrofa" nie jest w stanie oddać tego, co się tam wyprawiało, tak czy owak oberwało się wszystkim :D
No i nie było obłąkanego Ezry, co dodatkowo podnosi ocenę tego odcinka - jakoś działa mi na nerwy ;]
Aha, ktoś pamięta (o ile była o tym mowa w jakimkolwiek odcinku) co się stało z Lee Drexlerem? Brakuje mi jego bluzgów :D

ocenił(a) serial na 10
TomHa

Fenomenalny odcinek i tak jak powiedziałeś, może być on najlepszym jak do tej pory. A Ray na samym końcu to już kompletnie system rozwalił :D

ocenił(a) serial na 9
BateriaPL

Hahaha xD Faktycznie, koniec był zajebisty, mi się koleś kojarzył z lekko ociężałym i ponurym niedźwiedziem, a tutaj przyfreestajlował aż miło! ;D
No i Bunchy, który zaliczył po raz kolejny pierwszą bazę, ale tym razem nie taką, jaką by sobie życzył :D

ocenił(a) serial na 10
TomHa

Bunchy jest niczym Charlie Runkle.

ocenił(a) serial na 10
BateriaPL

Teraz tylko czekać na najnowszy odcinek aczkolwiek wątpię w powtórkę fenomenu.

ocenił(a) serial na 10
BateriaPL

jesteś świeżo po seansie :) i potwierdzam ze był to najlepszy odc jak do tej pory, Genialny ... serial z odc na odcinek robi się coraz lepszy :)

ocenił(a) serial na 10
Tomalaaa89

A o sucharze Mickeya to już nie wspomnę nawet :D

ocenił(a) serial na 9
BateriaPL

Hahaha xD Senior Donovan co jakiś czas wali takim sucharem xD

ocenił(a) serial na 9
TomHa

senior Donovan zawsze z sucharami w formie ;)
i tą piękną katastrofę już po wybuchu przyrodniego najlepiej podsumował syna Raya ,że samochodu nie chce, bo ma dopiero 14 lat .no padłam :P

ocenił(a) serial na 10
TomHa

Ale numer wszedłem na gorąco po odcinku żeby napisać a Ty już to zrobiłeś lol!Ten odcinek to mistrzostwo świata a ten taniec na koniec ni stad ni z owad ojca z synem CUD MIÓD I ORZESZKI cały serial palce lizać!

lupus198116

Podpisuje się pod tym, jestem parę odcinków do tyłu ale ten był mistrzowski. "Conor chciał rodzinę , Conor dostał rodzinę" i ten uśmiech. mistrz o tańcu nie wspomnę.

ocenił(a) serial na 10
TomHa

Odcinek swietny a wrecz genialny no i Liev stal za kamera wiec mozna bylo sie spodziewac czegos genialnego ;) Klotnia Raya z Terrym pelna emocji no w koncu to Ray wszystkim zapewnia dobry byt a przynajmniej sie stara,pielegniarka Terrego za duzo sobie pozwala,powinna zapomniec o sprawie z ksiedzem i nie brnac w to glebiej bo jak wiadomo dla Raya sie nie "grozi" :D ... kolejny swietny moment jak Ray schodzi ze schodow i wszyscy tancza ... Mick powala swoimi ruchami :D mozna ogladac i ogladac ... Abby i policjant oj nudy watek jak na razie.No i oczywiscie koncowy popisowy taniec ... cos wspanialego :D

ocenił(a) serial na 9
TomHa

Jak dotąd najlepszy odcinek. I szykuje się następny z Dream Team Mickiego :D

ocenił(a) serial na 9
the_witek

Coś czuję, że finał zmiażdży ;] Ray Donovan to bez wątpienia serial, który zyskuje z odcinka na odcinek i z sezonu na sezon :) Drugi sezon zdecydowanie lepszy od pierwszego, już sobie ostrzę pazury na trzeci sezon, niestety trzeba tyle czekać ;]