PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647657}

Ray Donovan

2013 - 2020
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 18489
7,6 11 krytyków
Ray Donovan
powrót do forum serialu Ray Donovan

Showtime zamówił 4 sezon Raya Donowana. Na razie się cieszę, ale ten sezon rozwija się dosyć powoli i nie chciałbym żeby przedłużali go na siłę jak to ta stacja ma w zwyczaju(Dexter).

gacek870

Super wiadomość :) a miałem właśnie sam szukać info na ten temat.

ocenił(a) serial na 8
gacek870

tak jak narazie wieje nuda w 3 sezonie ,oby koncowka byla mocna.

ocenił(a) serial na 7
gacek870

3 sezon jest wyraźnie słabszy. Źle są prowadzone i rozwijane poszczególne wątki. Płytkie to się robi, po prostu. Przykładem "miłość" pomiędzy Bunchy'm a zapaśniczką. Albo wpuszczenie Raya do rodziny Finneyów. W zasadzie ledwo go znają, ale po tygodniu wprowadzili go do siódmego kręgu wtajemniczonych. Rodzina robiąca biznes od dziesięcioleci nagle obdarza prawie pełnym zaufaniem jakiegoś pierwszego z brzegu gostka z ulicy, tylko dlatego, że jedno zadanie mu zlecone wykonał prawidłowo. Na takie zaufanie pracuje się latami, ale tutaj scenarzyści zrobili cięcie, pozwolili sobie na "skrót myślowy" ;) i... i zdegradowali serial.

ocenił(a) serial na 9
per333

Powstrzymam się jeszcze z opinią, że zdegradowali serial, ale fakt sezon 3 jest słabszy, Bardziej mnie rusza wątek Mica i Darylla niż samego Raya. Zobaczymy jak się dalej potoczy akcja.

ocenił(a) serial na 8
gacek870

Super info:)
A trzeci sezon w mojej opinii dużo lepszy niż drugi. Więcej wątków, więcej klimatu... Czeka się na następny odcinek.

ocenił(a) serial na 10
gacek870

znasz tytul piosenki 10 odc 1 sezonu w min 50 36 ?
pomoz :D

ocenił(a) serial na 9
agniesia120588

chodzi CI o piosenkę podczas walki? Jeżeli tak to kendra morris banshee