Tak się zastanawiam czy zepsuję sobie przyjemność oglądania serialu jeśli zacznę oglądać od trzeciego sezonu na bieżąco a kiedyś przy okazji nadrobię poprzednie sezony?
Lubię oglądać aktualne seriale wraz z premierami kolejnych odcinków w telewizji dlatego chętnie rzuciłbym okiem na ten trzeci sezon, ale nie wiem czy nie będzie mi brakować tego wprowadzenia w tematykę z poprzednich odcinków?
Jeżeli nie miałbyś problemu z rozpoczęciem oglądania "Gry o tron" od trzeciego sezonu, to możesz oglądać. W innym razie polecałbym obejrzeć ten serial od początku, gdyż z każdym kolejnym odcinkiem dokonuje się nie tylko progresja fabuły (która jest napisana bardzo dobrze i trochę szkoda pracy scenarzystów, którzy wartko poprowadzili akcję, wplatając do niej kilka błyskotliwych twistów), lecz także każdy z bohaterów przeobraża się i zmienia poprzez wydarzenia, których doświadcza( postacie i ich background rozpisane są wyśmienicie). Z czystym sumieniem, polecam, a nadmienię, że jestem bardzo wybrednym konsumentem kinematografii.