PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647657}

Ray Donovan

2013 - 2020
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 18489
7,6 11 krytyków
Ray Donovan
powrót do forum serialu Ray Donovan
ocenił(a) serial na 7
dark12345

Byłem dość sceptyczny do tego serialu, ale się jednak okazało, że jest on dość dobry, a więc warto. Obejrzyj pierwsze 3 odcinki i sam zdecyduj czy to kontynuować

michal141292

Mnie pierwszy odcinek, który obejrzałem wczoraj nie porwał. Może dlatego, że scenarzyści chcieli w nim upchać wszystko. Jest w nim tyle wątków, że musiałem dojść kto jest kim i z kim :) Za dużo pieczeni na jednym ogniu. Ale ponieważ mam kilka odcinków w nc+, to dam szansę. Najpierw jednak trzeba dokończyć Czystą Krew :)

ocenił(a) serial na 9
michal141292

o czym jest? bo po opisie nie wiem: "moze on sprawic ze kazyd problem zniknie" np. moj partner w firmie mnie wku*wia i mowie ray'owi zeby go zdjal, i on znika czy malzenstwo ma klopoty jaka herbate na sniadanie wybrac?

Mr_Krytyk

Raczej ten pierwszy rodzaj problemu. A małżeństwo nie gada sobie o herbatce, oj nie :P

ocenił(a) serial na 10
dark12345

Wg mnie to świetna produkcja. Akcja co prawda posuwa się dość leniwie do przodu, ale nie jest to minusem gdyż serial ogólnie ma świetny klimat.
Obsada także jest świetna - zwłaszcza Jon Voight i Liev Schreiber, którzy spisują się znakomicie.

ocenił(a) serial na 8
dark12345

Warto zapoznać się ze słownikiem....