PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683176}

Rectify

2013 - 2016
7,4 2,6 tys. ocen
7,4 10 1 2554
8,0 2 krytyków
Rectify
powrót do forum serialu Rectify

Czasami zatrzymuję na chwilę playera by kontemplować to co przed chwilą zobaczyłem, lub by odnaleźć fragment doskonale dobranego soundtracku. Już dawno nie widziałem równie dobrego show dramatycznego. To jest najwyższych lotów widowisko z mistrzowskim aktorstwem. Wszystko w tym serialu jest takie jak powinno być, jest dobrze przemyślane i poukładane.

ocenił(a) serial na 10
serek25

Zgadzam się w zupełności. Złożony i niepokojący, a jednocześnie nakręcony z niebywałą empatią i czułością wobec bohaterów. Prawdziwa perełka - szkoda, że niezauważona i mało doceniona. Boję się, że podzieli los takich arcydzieł, jak Treme oraz Tell Me You Love Me. Choć jest światełko w tunelu, bo ma być 2 sezon - i to aż z 10 odcinkami.

snoopy

W powyższym serialu wszystko stoi na wysokim poziomie a najbardziej podobają mi się zdjęcia. Na drugi sezon oczekuję z dużą niecierpliwością, bo naprawdę będzie na co czekać.

ocenił(a) serial na 10
drenz

Jeśli spodobały ci się zdjęcia w tym serialu, to polecam jeszcze "Iluminację" z HBO (kolejny "świetny i niedoceniony"), gdzie zdjęcia są też "w ten deseń", a w niektórych odcinkach wręcz zapierają dech w piersi (zwłaszcza wyjątkowy odcinek 9 pierwszej serii "Consider Helen").

ocenił(a) serial na 10
serek25

czekam na drugi sezon i czekam, jeszcze tylko miesiąc, strasznie długie są przerwy między sezonami, a z wypowiedzią zgadzam się w 100pr:)

NikKI76

Ja się cieszę, że jest taka przerwa. Być może oznacza to, że drugi sezon będzie równie dobry jak ten!

ocenił(a) serial na 9
Wawro

Sundance ogłosiło kontynuację już w połowie emisji 1 sezonu, więc drugi był kręcony zapewne zanim skończyła się w tv 1 seria. Przerwy są, domyślam się, tak długie, bo tak dyktują warunki rynkowe w USA i nie ma to wpływu na jakość takich produkcji. Niemniej: długo było nam czekać.

numermander

Smutek, smutek.
Oby tego nie popsuli.