Nawet powiedziałbym że obraźliwy dla ludzi z działającymi mózgami.
Najgorsze jest chyba to, że serial zaczyna sie jako serial o duchach opętaniu czymś w tym rodzaju, co jest średnim pomysłem ale w porządku, ALE po 3 odcinkach porzuca ten pomysł xd zapominamy o całej magii jaka sie wydarzyła i mamy serial o deepwebie hakerach itp.
Wtedy mniej więcej zaczyna boleć okropna tragiczna głupota bohaterów, aplikacja niszczy ci życie postuje rzeczy na twoim instagramie wykonuje telefony, bohaterowie za KAŻDYM RAZEM cOoOoO ja nie wysyłałem nagrania :O nie rozumiem, jakby nie wiem masz wirusa na telefonie tooo np usuwasz z niego inne aplikacje mówisz ludzią wokół hej zawirusowało mi telefon zablokuj mój numer cokolwiek xd oni nawet nie próbują usuwać postów tworzonych przez tych hakerów a hakerzy oj ci hakerzy z deepwebu darknetu cokolwiek to tam jest.
Zaczynają od aplikacji stworzonej przez jakiegoś creepa co chciał dziewczyne poderwać, która ta niesamowita aplikacja nad którą siedzi z 5 osób... ZADAJE PYTANIA XD typ siedzi zadaje pytanie dziewczyna odpisuje a on mówi sukces XD jakby to obraża inteligencje widza na prawde udajemy że ktoś by używał takiej aplikacji i że w 5 ciężko nad nią pracują, ale nasz haker tu nie poprzestaje klik klik klik klik mam dostęp do wszystkich kamer w jej domu NO NIE MOGE jakby co to jest cudotwórca on jeszcze jest tym zaskoczony, a OGRODNIK sugeruje że to jego wina bo dał mu potem taką władze, jakby co? Nie możesz przypadkiem w chwili frustracji zhakować komuś domu xd.
No ale nasi główni źli, są taką podróbką filmu tez o darknecie chyba tak sie nazywał, mają magiczne moce są wszędzie oczywiście podróbki głosu martwej matki wszystkich ludzi itp to dla nich nic, na koniec pokonuje ich jakaś randomowa hakerka 17 latka która loguje sie po prostu do ich rozmowy(co wcześniej wykryli ale już teraz nie) co chwile dzwoni do naszych bohaterów czeego nie zauważają na jednej z 150 kamer na których ich mają robi ludzią zdjęcia i pyk już nie ma pościgu a na koniec usuwa apke XD usuwa po prostu nie ma problemu, a wszystko jest zaskoczenie bo reszta hakerów nie pomyślała że wyjdzie z płonącego budynku.
Ogólnie film jest chyba stworzony przez kogoś kto od wnuczka słyszał jakieś ogólne pojęcia wifi internet telefony i nie ma pojęcia o co w tym chodzi i od 4 odcinka to już na trzeźwo nie da sie tego oglądać