Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - będę wdzięczna, jak podzieli się informacją. Tak mnie wzięło na wspominki z dzieciństwa ;) Mściciel na harleyu, yeah!
Niestety, nigdzie nie da się pooglądać, kur*** wszędzie syf typu doktór hałs.. Dołączam się do apelu, jeśli ktoś ma ten serial, winien się nim ze światem podzielić!
Odcinki na tym głupim chomikuj sa, tyle, że po angielsku. Napisów jak na razie nie znalazłem. Tylko sezon 1 jest.
Witajcie. Też mnie dziś popołudniu naszło na ten serial, i przeglądając strony wszędzie słyszę podstawione nowe lektory. Fatalny dźwięk. Też szukam.
Co prawda temat założony dość dawno, ale nuż się znajdzie ktoś zainteresowany.
Myślę, że mógłbym się pobawić i zrobić napisy, jeśli będą oczywiście chętni. Z tym, że zastrzegam sobie prawo, iż napisy pewnie nie pojawiały by się często (np. 1 odcinek tygodniowo) i może to być nieregularne. Przez najbliższe 2-3 miesiące się przygotowuję do matury, toteż będę miał mniej czasu i (podkreślam) JEŚLI ZNAJDĄ SIĘ CHĘTNI, mogę pokombinować z napisami, ale nie będzie ich za dużo.
Pozdrawiam.
Ja bym z chęcią obejrzał. Jeśli by ci się chciało i miałbyś czas zrobić napisy to będzie extra!
Znalazłem na torrentach po angielsku. Właśnie zasysam, kilka dni i powinienem mieć. Jakim programem robisz napisy? Mógłbym spróbować kilka odcinków przetłumaczyć tylko nie za bardzo wiem jak.
Myślę że najłatwiejszą (i najszybszą) opcją byłoby pobieranie odcinków serialu przez player gorillavid. Zerknijcie tutaj - http://www.btvguide.com/Renegade/Season-5/episode-18/watch-online - to tylko jeden przykładowy odcinek, ale wystarczy wybrać z listy hostingów opcję gorillavid, a tam można już zarówno obejrzeć odcinek online, jak i pobrać go w całości na komputer (bez żadnych limitów, ograniczeń, można tak uzbierać pełną kolekcję).
Pozdrowienia
hmmm.ściągnąć to nie problem tyle że w wersji anglojęzycznej.tvn odmówił mi emisji tłumacząc się nie możnością zapewnienia dobrej jakości obrazu.napisałem na forum puls 2 więc zobaczymy.jak nie wyjdzie może ktoś pobawi się w zrobienie napisów.chwała mu za to.pozdrawiam
Hej,
też bym z chęcią obejrzała z polskimi napisami, ale już tyle ludzi mi obiecywało przetłumaczyć 3 marne sezony Seven Days, że szczerze wątpię bym się doczekała tłumaczonego Renegata :(
Niestety, wszystko co dobre odchodzi do lamusa...
już ściągam, z torrentoworg, jeśli nie masz tam konta to potem wrzucę na gryzonia za free, jeśli chcesz.
): ): A myślałem że jest tam wiecej odcinków ):
Cóż trochę dziwne że nie ma go w necie, tym bardziej że był u nas emitowany i to na dwóch kanałach.