PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

1x02

ocenił(a) serial na 5

Jak wrażenia?

Aimar1926

Ja już go skreślam ze swojego grafiku.Może jeszcze zobacze 3 odc.Ale serial jak dla mnie jest kompletną klapą.3/10

ocenił(a) serial na 2
piter25

W USA jest najwięcej sztuk broni na świecie, wiele z nich można było przecież bez problemu sobie kupić, a ten wielki zabijaka Miles i cała reszta macha mieczykami, zamiast wyciągnąć giwerę i załatwić sprawę. Z resztą on jest byłym żołnierzem, więc tym bardziej. Albo ta cała milicja, przecież ona powinna z M4 ew. m16 na ramieniu biegać...
Z resztą apple_tini wymienił wszystkie absurdy, ten serial nie dość, że nielogiczny, to jeszcze do bólu schematyczny. 2.5/10, nie polecam.

ocenił(a) serial na 10
era

Widać ze jesteś strasznie ciemny i nie rozumiesz serialu bo Tylko Milicja posiada bron i czasami jakiś zwykły człowieczek ! Widocznie ludzie nie mają broni bo im MILICJA pozabierała ! więc zostają im miecze i Łuki !

era

15 lat to trochę czasu, kiedyś naboje się muszą skończyć skoro fabryki upadły. To moje zdanie

ocenił(a) serial na 10
piter25

Do widzenia żegnamy cię szeroko i serdecznie ! SPADAJ ! a klapą jesteś sam !

Marko81

Drugi odcinek o wiele gorszy od pierwszego. Tak jak piter25, skreślam go.

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

żegnamy cie nikt za tobą nie będzię płakał :)

Marko81

Klapą jesteś ty!!! Ja wypoedziałem sie za siebie i ty dziecko rób tak samo bo twoje wypowiedzi sa dziecinne.

ocenił(a) serial na 6
Aimar1926

Tragedia, akcja chaotyczna, nie wiadomo co się dzieje, do tego gra aktorów DNO. Obejrze 3 odcinek, jak się nie poprawi to podziękuje za taką rozrywkę.

ocenił(a) serial na 6
Aimar1926

Ja tak samo uważam, że odcinek gorszy od pierwszego, ehh jeszcze zobaczę kilka, jak nic się nie zmieni, to odpuszczam.

ocenił(a) serial na 10
Etam

baj baj super co raz mniej będzie narzekaczy :)

ocenił(a) serial na 2
Marko81

Tja, zostaną tylko fanatycy ze skierowaniem na badania psychiatryczne. Ale co tam :)

Aimar1926

Jest nieźle. Serial mnie zainteresował. Szkoda tylko że już w pierwszym odcinku ktos jednak miał energię, ale mimo to jest całkiem nieźle. Podoba mi się, w sam raz na jesień. Zdecydowanie lepszy od terranovy, która była w podobnych klimatach (w założeniu). Mnie kupili - czekam na więcej!!!

ocenił(a) serial na 2
Aimar1926

Próbuję znaleźć jakiś pozytyw w tym serialu i poza jasnymi oczętami głównej bohaterki nie widzę niczego. Absolutnie niczego. Również żegnam się z tym gniotem.

ocenił(a) serial na 3
ElliotBeverlyMantle

Jeszcze z atutów są piersi głównej bohaterki.

ocenił(a) serial na 2
Roy_v_beck

Jakoś się przekonałem aby obejrzeć ten odcinek do końca, nudy, wiadomo. Boże, jak się okazuje oprócz braku prądu mamy też absolutny brak starzenia się, vide Rachel, najlepiej zobrazowany przykład. Żenada ten serial, żenada. Trzeba jednak zjechać do 2/10.

ocenił(a) serial na 9
Aimar1926

Mnie sie bardzo podobało poprostu ten serial trzeba dokładnie bejrzeć żeby wiedzieć o co w nim chodzi. Pozytywnie jestem nastawiona do następnych odc.

ocenił(a) serial na 8
dusia12320

mnie też się podobało :)
to normalne że jednym się podoba a innym nie :)
szkoda że jak zawsze są jakieś głupie zaczepne zdania :(
Fakt dziwne że mało kto ma broń ale z drugiej strony jak był okres szoku zaraz po zgaszeniu świateł a znalazł się ktoś kto akurat o zbrojeniu myślał to by sporo broni zdobył, zabrał innym; zresztą nie sądzę by broń była pierwszą rzeczą zabieraną z domu
mnie trochę wkurza wątek miłosny który na siłę (takie mam odczucie) dają...
co do starzenia to hmm jakoś nie widzę problemu.. szczególnie że mając koło 30 to w ciągu 15 lat aż tak bardzo się nie zestarzeją- aż tak strasznie tego nie widać :)
ja na pewno oglądać będę (jak znajdę czas) :) liczę na dobry serial :)

ocenił(a) serial na 2
akam91

no tak, 30, na którą Rachel i tak w pilocie nie wyglądała, to przyjmując ze ma 45, wygląda tak samo jak 15 lat wcześniej. To zdanie, że w ciągu 15 lat ludzie się tak nie starzeją mnie zwaliło z nóg. 15 lat to nawet w przypadku Wojewódzkiego ewidentnie widać. A spójrz na przykład na swoich rodziców czy najbliższe otoczenie.

ocenił(a) serial na 8
era

właśnie patrząc na otoczenie tak napisałam... niecałe 30 a czterdzieści pare to nie jest jakaś duża różnica jak dla mnie... moi rodzice właśnie się zbytnio nie zmienili, moi dziadkowie też nie, no może po babci widać ale po dziadku nie bardzo
jak napisałam to moje zdanie... jakby miała 15 lat to by dużo się zmieniła do 30... albo 40coś to ponad 50 tez by była jakaś większa różnica :)

ocenił(a) serial na 8
Aimar1926

ja też nie będę tego już oglądać tak jak kolega wyżej, szlag mnie trafił na odcinku numer 2, jestem właśnie świeżo po obejrzeniu, charlie typowa idiotka która nie rozumie poleceń, mówisz zostać ale ona oczywiście idzie jak typowa głupia kobieta żeby wszystko spartaczyć drugiemu bohaterowi, tak samo irytująca i denerwująca jak Kate z Zagubionych, nie będę się denerwować nad beznadziejnym serialem, ja nawet nie chcę nie wiadomo czego ja tylko proszę o to żeby mnie traktować z godnością i nie robić z głównych bohaterów zwalonych idiotów

ocenił(a) serial na 8
morgana000

i chcę tylko jeszcze dodać , że w zasadzie podchodzi mi do gustu prawie każdy serial ale nigdy w życiu nie zdarzyło się tak żeby serial tak mnie zdenerwował i zniechęcił od samego początku