Pewnie niestety będzie *mówię tu 'niestety', bo ten serial miał potencjał, ale go nie wykorzystał*, no chyba że oglądalność bardzo spadnie po tej dłuugiej przerwie.
A ja mam takie pytanie, bo lubię tego typu seriale i zastanawiam się czy zacząć go oglądać... chciałbym znać waszą opinię tzn. czy fabuła jest w miarę ciekawa itp.
Ostatnio obejrzałem "Terra Nova" - jak dla mnie całkiem niezły, ale anulowali i 2 sezonu nie będzie. Teraz oglądam "Wrogie Niebo" - w miarę dobry, ale, że tak powiem dupy nie urywa.
Jeszcze np. jak waszym zdaniem ten serial wypada w porównaniu do Terra Novy.
Terra Novy nie widziałem więc nie porównam. Pierwsze dwa odcinki utrzymały poziom totalnego dna ale w następnych akcja się rozkręca i robi się ciekawy (oczywiście w każdym odcinku można doszukać się dużej ilości bezsensownych scen, dialogów itp.)
Aktorzy grają albo rewelacyjnie (Tom Neville, Monroe, Miles Matheson) albo tak dennie że momentami trudno ich znieść (głównie mowa o Charlie- głównej bohaterce)
Wrogie niebo moim zdaniem o wiele ciekawsze
Jestem już po 8 odcinku Revolution i rzeczywiście jest wiele niedociągnięć, ale po 2 pierwszych odcinkach myślałem, że to będzie totalne dno, ale jakoś zabrałem się za kolejne odcinki i akcja trochę się rozkręca. Ale tak jak napisałeś, gra głównej bohaterki jest denerwująca i irytująca, a Wrogie Niebo zdecydowanie ciekawsze i bardziej wciągające, ale tragedii nie ma. ;)
powiem Ci że też bardzo fajny serialik jak Terra Nova polecam i oby był 2 sezon :)
Będzie.
Tu masz przewidywania.
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/03/19/nbc-grimm-is-certain-to-be-renewed-w hy-do-fans-want-it-moved-from-friday/173654/
A poza tym jeśli chodzi o dino to wolę "Primeval" (UK).
"Terra Nova" mnie strasznie zanudziła i w ogóle początkowo miałam.inne wyobrażenie co do tego, jaki serial ten powinien być, ale wiadomo, że przecież każdy ma inny gust.
Ja lubię, kiedy dużo się dzieje generalnie.
Okazało się,że to są tylko przewidywania a nie oficjalny news więc przepraszam za wprowadzenie w błąd ;-)
ohhh, coż..myślę że to może skończyć się na pierwszym sezonie..22 odcinki hmm może udało się zamknąć wszystko w jednym sezonie