PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

2 sezon

ocenił(a) serial na 6

witam ,mam pytanie kiedy rusza drugi sezon serialu ??

ocenił(a) serial na 6
kandersohn

Ale jeszcze pierwszy się nie skończył...

ocenił(a) serial na 8
kandersohn

Nie wiadomo czy będzie 2 sezon. Kontynuacja pierwszego sezonu już 25 marca.

Diretto

Pewnie niestety będzie *mówię tu 'niestety', bo ten serial miał potencjał, ale go nie wykorzystał*, no chyba że oglądalność bardzo spadnie po tej dłuugiej przerwie.

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

A ja mam takie pytanie, bo lubię tego typu seriale i zastanawiam się czy zacząć go oglądać... chciałbym znać waszą opinię tzn. czy fabuła jest w miarę ciekawa itp.
Ostatnio obejrzałem "Terra Nova" - jak dla mnie całkiem niezły, ale anulowali i 2 sezonu nie będzie. Teraz oglądam "Wrogie Niebo" - w miarę dobry, ale, że tak powiem dupy nie urywa.
Jeszcze np. jak waszym zdaniem ten serial wypada w porównaniu do Terra Novy.

ocenił(a) serial na 1
qiks33

Terra Novy nie widziałem więc nie porównam. Pierwsze dwa odcinki utrzymały poziom totalnego dna ale w następnych akcja się rozkręca i robi się ciekawy (oczywiście w każdym odcinku można doszukać się dużej ilości bezsensownych scen, dialogów itp.)
Aktorzy grają albo rewelacyjnie (Tom Neville, Monroe, Miles Matheson) albo tak dennie że momentami trudno ich znieść (głównie mowa o Charlie- głównej bohaterce)
Wrogie niebo moim zdaniem o wiele ciekawsze

ocenił(a) serial na 7
slear

Jestem już po 8 odcinku Revolution i rzeczywiście jest wiele niedociągnięć, ale po 2 pierwszych odcinkach myślałem, że to będzie totalne dno, ale jakoś zabrałem się za kolejne odcinki i akcja trochę się rozkręca. Ale tak jak napisałeś, gra głównej bohaterki jest denerwująca i irytująca, a Wrogie Niebo zdecydowanie ciekawsze i bardziej wciągające, ale tragedii nie ma. ;)

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

powiem Ci że też bardzo fajny serialik jak Terra Nova polecam i oby był 2 sezon :)

marika159

Będzie.
Tu masz przewidywania.
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/03/19/nbc-grimm-is-certain-to-be-renewed-w hy-do-fans-want-it-moved-from-friday/173654/
A poza tym jeśli chodzi o dino to wolę "Primeval" (UK).
"Terra Nova" mnie strasznie zanudziła i w ogóle początkowo miałam.inne wyobrażenie co do tego, jaki serial ten powinien być, ale wiadomo, że przecież każdy ma inny gust.
Ja lubię, kiedy dużo się dzieje generalnie.

ocenił(a) serial na 6
kandersohn

Oficjalnie ogłaszam,że będzie 2 sezon ;-)

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 6
mizi128

Okazało się,że to są tylko przewidywania a nie oficjalny news więc przepraszam za wprowadzenie w błąd ;-)

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

ohhh, coż..myślę że to może skończyć się na pierwszym sezonie..22 odcinki hmm może udało się zamknąć wszystko w jednym sezonie

ocenił(a) serial na 10
mizi128

Pierwszy sezon będzie miał 20 odcinków :)

ocenił(a) serial na 7
Marko81

oo widzisz, to w opisie jest błąd.. bo jest napisane 22 odcinki