PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9160
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

Ta postać nie dość że jest fatalnie napisana to jeszcze grana przez młodziutką aktorkę bez większego doświadczenia, która kompletnie sobie nie radzi.

Ciągłe łzy w oczach, zmarszczone czoło...jak można tworzyć serial dookoła takiej postaci???

siLk_2

Popieram, od jej min odechciewa się oglądać serial

siLk_2

Jak dla mnie nie jest taka zła,mnie najbardziej Danny irytuje (choć w tym serialu na szczęście jest go najmniej).

Charlie 5/10
Danny 1/10

kamil665544

Osoba odpowiadająca za casting młodych aktorów po prostu dała dupy...

siLk_2

no właśnie chciałam to napisać jestem po dwóch odcinkach i nie mam ochoty na więcej właśnie przez to głupie durne dziecko.
Dlaczego ostatnio wszystkie seriale są tworzone dla młodzieży, czy dorośli nie oglądają seriali? a dla mnie serial gdzie dzieciaki sa gł. bohaterami są dla młodzieży właśnie. Danny tez jest straszny durny chłopek roztropek.

siLk_2

A wiesz może komu dała tej dupy?

adamus0101

Niestety nie mam takich informacji :)

adamus0101

Pewnie młodzi aktorzy dali dupy osobą odpowiedzialnym za casting, i dlatego tez dostali te role, bo na pewno nie ze względu na warsztat aktorski....

siLk_2

Dodatkową porażką jest to, że do roli nastolatki wybrano 26-letnią kobietę

siLk_2

Co wy gadacie. Fajna dupa z niej. Brałby jak reksio szynkę :D

popas1

Ehh...bałbym się że w trakcie się rozpłacze lub tak zmarszczy czoło że wybije mnie z rytmu ;)

siLk_2

To odwracasz ją i nie widzisz czoła :D

siLk_2

ciotka

siLk_2

Zgadzam się z Tobą. Ona psuje cały serial. Aż przez nią się odechciewa oglądania go, a jest nawet ciekawy.