PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

Zajebisty

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem co to za krytyczne komentarze ale serial obejrzałem jeden sezon i jest naprawde zaje**y mam nadzieję że drugi sezon będzie jeszcze lepszy. Wart oglądania.

Kaeste

serial jest jednym słowem TRAGICZNY
-główna bohaterka jest irytująca i bezpłciowa; gdyby umarła pewnie żaden z widzów nawet by nie zauważył
-nieudolni scenarzyści, którzy wzięli sobie na cel zabicie wszystkich bohaterów
-tłuścioszek nieporadny życiowo, który nie umie obezwładnić faceta trzy razy mniejszego od siebie (dodam, że kobieta z otwartym złamaniem musi go ratować)
jest tego dużo więcej jednak nie mam nawet ochoty wymieniać reszty ;)

ephelouss

Oczywiscie totalnie sie z Toba nie zgadzam, ale coz, takie Twoje zdanie... Co kto lubi... ;) Zgadzam sie jedynie, co do Tracy Spiridakos. Pozdrawiam ;)

ephelouss

ciekawe tezy:) otóż;
-czy bohaterka musi być zauważalna?
-czy zabijanie głównych bohaterów jest złe? wreszcie coś innego
--znam gości chudych jak patyki którzy nie boją się bić i nie jednego tłuścioszka by wyłożyli

ruski011

-skoro to GŁOWNA bohaterka to byloby milo gdyby nie byla wszystkim obojetna
-jesli bohater ginie, na jego miejsce przychodzi nowy, ktory musi wypelnic pustke w scenariuszu. w revolution interesujacych bohaterow zastepuje sie bezbarwnymi i nudnymi ludzmi, ktorzy nic ciekawego do serialu nie wnosza

Kaeste

Poniekąt się zgadzam. Dla mnie 8/10. Oto plusy - jak dla mnie:
- ciekawa, momentami wzruszajaca i trzymająca w napięciu fabuła - taka historia oczywiście może wydarzyć się naprawdę - tak się składa, ze trochę się na tym znam... ;)
- niezły klimat i momentami muzyka oraz .
- bardzo dobra gra Danielli Alonso ( jako Nora Clayton ).
Minusy:
- osobiscie, glowni aktorzy jakos nieprzypadli mi za bardzo do gustu ( poza Danielli ...- ale, co kto lubi ... ;)
- troche denerwowal mnie watek Miles Matheson i Sebastian ''Bass'' Monroe
Podsumowujac, bardzo przyjemnie ogladalo sie ten serial. POLECAM i pozdrawiam ;)

Shurtugal_Eragon

nawet najlepsza gra nie uratowala Danieli przed zabiciem jej postaci przez scenarzystow.. mowilam.. nieudolni scenarzysci.

ocenił(a) serial na 7
Kaeste

Bo po pierwszych odcinakach można mieć wrażenie że to słaby serial ale jak się oglądnie cały sezon 1 to jednak serial trzyma poziom a sezon 2 zapowiada się o wiele lepiej i podniesienie on ocenę tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
Kaeste

Pomysł serialu bardzo fajny ale postać Charlie najbardziej irytująca. Zerowe doświadczenie w walkach, strategiach prowadzenia wojny ale to ona wie najlepiej co robić. Do tego jej postać jest ciągle wybielana - mimo, ze walczy to i tak ma resztki człowieczeństwa ratując np. doktora i jego rodzinę. Jednak jak zabija innych to już nie jest taka wrażliwa. Najgorsze są jej miny, nawet jak mierzą do niej z broni to ma cwaniakowaty uśmieszek na twarzy.