PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

s01e04

ocenił(a) serial na 4

wg mnie serial narazie wieje nuda, mnostwo niewyjasnionych watkow i nie rozumiem tez pomyslu na fabule. czy przez caly sezon beda szukac tego chlopaka, po drodze co chwile ktos bedzie umieral(blondyna tango down, mysle ze gruby jest nastepny-juz go psy pogryzly:D) i na koniec sezonu go znajda i juz? fajnie ze powoli wyjasniaja co nieco, z milicja, z matka itp aczkolwiek mysle ze scenarzysci poszli w zla strone. pomysl i zalozenia serialu sa naprawde fajne i ciekawe(dowodem na to jest chocby rekordowa ilosc osob ktore obejrzaly pilot) aczkolwiek zamiast skupiania sie na jakims durnym poszukiwaniu blondaska i przygodami z podrozy typu 'niewiadomo skad tworzy sie traba powietrzna ktora chce pozabijac wszystkich'(scena w piwnicy z kapitanem nevillem tak porywajaca ze poobgryzalem wszystkie paznokcie) powinni bardziej skupic sie na tym postapokaliptycznym swiecie i tym jak ludzie walcza o przetrwanie, bo to wlasnie jest niewatpliwie walorem tego serialu. no i watek z magicznym pendrivem jest ciekawy, a bardzo go malo. na serialu tym bardziej sie zawiodlem gdyz mialem co do niego ogromne oczekiwania w zwiazku z tym ze tworzone jest przez osoby ktore pracowaly przy takich projektach jak LOST czy SUPERNATURAL. a poki co mamy klape. moja rada to mniej watkow familijnych, wiecej akcji i zniszczonego swiata. MAM NADZIEJE ZE SCENARZYSCI TO PRZECZYTALI.